CS:GO uutisia maailmalta: CS:GO 2 tulee kesällä

Valve julkisti tänään Counter-Strike 2:n julkaisun kesällä. Kehittäjä Counter-Strike-franchiseille ilmoitti asiasta useassa videossa kaiken spekulaation keskellä, joka liittyi tulossa olevaan Source 2 -päivitykseen. “Tänään ilmoitamme innostuneena Counter-Strike 2:sta,” Valve ilmoitti virallisella CS:GO-tilillään Twitterissä. “Counter-Strike 2 on muutos jokaiseen järjestelmään, jokaiseen sisältöön ja jokaiseen osaan CS -kokemusta.”

Counter-Strike 2 julkaistaan kesällä ilmaisena päivityksenä CS:GO:lle, Valve ilmoitti CS2:n virallisella sivulla. Peli tulee saataville tänään valituille pelaajille, jotka haluavat pelata rajoitettua testiversiota, ja Valve kerää palautetta ja korjaa mahdolliset ongelmat ennen maailmanlaajuista julkaisua. Jos olet valittu osallistumaan rajoitettuun testiin, saat ilmoituksen CS:GO:n päävalikossa. Sinun tarvitsee vain valita “ENROLL” ja aloittaa lataus pelataksesi. Valve otti huomioon useita tekijöitä, mukaan lukien luottamusarvosanasi CS:GO:ssa.

Tässä on kaikki, mitä Valve paljasti Counter-Strike 2:sta tänään.

Counter-Strike 2 mullistaa savupommien toimintaa

Counter-Strike 2:n uuden pelimoottorin ansiosta savupommit muuttuvat dynaamisiksi, mikä lisää syvyyttä terroristeilta tehtäville suorituksille ja muuttaa sitä, miten vastaterroistit puolustavat pommi-kohteita.

“Nyt kaikki pelaajat näkevät saman savun riippumatta sijainnistaan, mutta savu voi reagoida ympäristöön mielenkiintoisella tavalla,” Valve sanoi esitellessään klippejä siitä, miten savupommit toimivat Overpass- ja Dust II -kartoilla. Savu reagoi valoon ja kasvaa automaattisesti täyttääkseen minkä tahansa tilan, joten se on käytännössä paljon interaktiivisempi kuin se tällä hetkellä on CS:GO:ssa

Counter-Strike 2 muuttaa liikkumista ja ampumista

Aiempien Counter-Strike-versioiden tick-järjestelmän millisekuntierot saattoivat ratkaista, osuuko laukaus viholliseen vai ei. Counter-Strike 2:ssa Valve on ottanut käyttöön sub-tick-päivityksiä, mikä tarkoittaa, että tick-taajuudella ei enää ole merkitystä liikkumisessa ja ammunnassa, jotka ovat Counter-Striken keskeisiä ominaisuuksia.

“Palvelin tietää tarkalleen, milloin ammuit, hyppäsit tai kurkistit, ja palvelin laskee tarkat toimintasi tahdistusvälien välissä, joten mitä näet [ruudullasi], on mitä saat”, videolla todetaan.

Counter-Strike 2 parantaa karttoja “jokaisella tavalla”

Kartat muuttuvat, mutta Counter-Strike -satojen tuntien pelaajien tulisi silti olla karttojen kanssa tuttuja Counter-Strike 2:ssa, koska kehittäjä haluaa säilyttää osan sen perinnöstä. Valve otti kolme lähestymistapaa muutosten tekemiseen kartoissa: Touchstone, Upgrades ja Overhauls.

“Touchstone-kartat ovat klassisia karttoja, joilla on vahva perusta [Dust II, Mirage], joita pelaajat voivat käyttää arvioidakseen pelimuutoksia Counter-Strike:stä Counter-Strike 2:een”, Valve sanoi. “Seuraavaksi meillä on Upgrades [jotka] ovat karttoja, jotka käyttävät uutta Source 2 lightningia [Nuke, Ancient], mukaan lukien fysikaalinen renderointijärjestelmä, joka tuottaa realistisia materiaaleja. Ja lopuksi Overhauls. Vanhimmat kartat [Tuscan, Overpass] on täysin rakennettu uudelleen käyttämällä kaikkia Source 2 -työkaluja ja renderointiominaisuuksia.”

Counter-Strike 2 on uusi peli

Teoriassa Counter-Strike 2 on hyvin erilainen peli verrattuna edeltäjäänsä CS:GO:hon. Kaikki päivitykset ja uudet ominaisuudet, joita Valve on esitellyt tänään, vaikuttavat varmasti sekä satunnais- että ammattipelaajien pelaamiseen, vaikka osa taidoista onkin siirrettävissä.

S1mple innoissaan

S1mple, joka on CS:GO:n paras pelaaja koskaan, hämmästyi nähdessään, miten savupommit toimivat Counter-Strike 2:ssa, joka ilmoitettiin tänään ja julkaistaan tänä kesänä päivityksenä CS:GO:lle. Hän ei voinut uskoa silmiään ja vaikutti hypnotisoidulta siitä, miten savut toimivat CS2:ssa. “Vau, mitä vittua”, s1mple sanoi ESL Pro League -kauden 17 kertojille. “Oletko sinä oikeasti kokeillut tätä? En usko tähän, vittu tätä.”

Kuultuaan, mitä kertojat sanoivat ESL:n casting-sohvalla, s1mple näytti kuitenkin innoissaan ja kutsui Natus Vinceren joukkuetoverinsa Valeriy “b1t” Vakhovskin tarkistamaan muutokset myös. Valve lähes uudisti täysin savupommit CS2:ssa verrattuna siihen, miten ne toimivat CS:GO:ssa tällä hetkellä. Savupommit muuttuvat dynaamisiksi tilavuuksiksi, jotka vuorovaikuttavat ympäristön ja pelitilanteiden kanssa. Kuten Chad “SPUNJ” Burchill kertoi s1mplelle, savut häipyvät väliaikaisesti aseen ja räjähdysten kanssa ja niitä vaikuttaa kartan valaistus. Kaikki tämä tekee savuista näyttävän todella erilaisilta kuin CS:GO:ssa, mukaan lukien niiden värit.

Savut CS2:ssa täyttävät automaattisesti tilan, jossa ne ovat, esimerkiksi Dust II:n B-tunneleissa, ja luovat hienoja vuorovaikutuksia niitä ympäröivien esineiden kanssa. Savut näkyvät myös kaikille samalla tavalla dynaamisina objekteina, mikä teoriassa poistaa kaikki yksisuuntaiset savut, jotka ovat olemassa CS:GO:ssa, ja niihin liittyvät temput. Valve on myös esitellyt, miten se aikoo toteuttaa sub-tick-järjestelmän palvelimille, mikä tekee liikkeestä ja ampumisesta paljon sujuvampaa CS2:ssa verrattuna CS:GO:hon. Tällä tavalla palvelin tietää tarkalleen, milloin laukaisit laukauksesi ja painoit näppäintä liikkuaksesi, mikä tarkoittaa sitä, että mitä näet näytölläsi, sitä saat.

Ja karttoja on muokattu sen mukaan, mitä Valve ajatteli niiden tarvitsevan. Jotkut saavat pieniä päivityksiä, kun taas toiset on täysin uusittu. Pelkkien tänään julkaistujen tietojen perusteella vaikuttaa siltä, että s1mplella ja muilla ammattilaispelaajilla on paljon uusia mekaniikkoja opeteltavana, kun CS:GO päivitetään CS2:ksi. Jos haluat testata peliä alkuvaiheessa, sinun on toivottava, että Valve antaa sinulle pääsyn CS2:n rajoitettuun testiin.

Muutkin ammattilaispelaajat ovat innoissaan

CS:GO:n ammattilaiset juhlivat yksinkertaista muutosta, joka on tulossa Counter-Strike 2:een. Yksi CS:GO-pelaajien määrittelevimmistä turhautumisen lähteistä on ollut se, että on ollut mahdotonta irrottaa äänenvaimennin oikean hiiren painikkeen toiminnasta ilman, että myös muut tärkeät oikean hiiren painikkeen toiminnot, kuten tähtääminen tai alakädenheitto kranaateilla, poistuvat käytöstä. Joten, pelaajat käyttäessään M4A1-s- ja USP-pistoolia ovat joutuneet tekemään tekemään silloin tällöin virheen poistamalla äänenvaimentimen oikean hiiren painikkeella. Tämä Valven ilmoitus tarkoittaa, että äänenvaimentimen poistamisen sidonta hiljennetyistä aseista pitäisi olla erillinen muista oikean hiiren painikkeen toiminnoista, mikä antaa enemmän hallintaa silloin, kun äänenvaimenninta käytetään, ja vähentää aikaa, jolloin äänenvaimennin vahingossa irtoaa.

Useat ammattilaispelaajat, kuten Liquidin Jonathan “EliGE” Jablonowski ja Vitalityn Peter “dupreeh” Rasmussen juhlivat tämän sisällyttämistä, ja useita kertoja Major-voittaja jopa sanoi olevansa “taivaassa”. Mutta voisiko Valve tarjota vielä enemmän hiljennettyihin aseisiin liittyen? Entiset Ninjas in Pyjamas -joukkuekaverit Fredrik “REZ” Sterner ja Nicolas “Plopski” Gonzalez Zamora toivovat molemmat vaihtoehtoa, jolla CT:et voivat ostaa joko M4A1-S tai M4A4 ostovalikosta sen sijaan, että joutuisivat määrittämään sen etukäteen otteluun ilman mahdollisuutta muuttaa sitä suorassa lähetyksessä.

ESL on myös julkistanut, että se tulee käyttämään nykyistä CS:GO versiota kunnes CS:GO2 on saanut tarpeeksi aikaa itselleen.

Turnausjärjestäjämme käyttävät CS:GO:ta edelleen, kunnes on kohtuullista siirtyä huhutun Counter-Strike 2:n käyttöön.

ESL ilmoitti lausunnossaan Dot Esportsille

Turnausjärjestäjä toimii tällä hetkellä isäntänä ESL Pro League -kaudella 17 Maltalla ja järjestää ensi kuussa IEM Rion Brasiliassa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa ja paljon muuta.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksen tekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Leave a Reply