Näin paljon CS-tähdet tienaavat

Näin paljon CS-tähdet tienaavat

Brittiläisen CS-tähden Owen ”smooya” Butterfieldin mukaan suurimmat ja kovimmat cs-pelaajat tienaavat melkein 46 000 euroa kuukaudessa.

Owen kertoi omassa twitch-lähetyksessään, että kovimmat tähdet, kuten Aleksandr ”s1mple” Kostyliev , Nikola “NiKo” Kovač tienaavat kuukaudessa lähes 50 000 euroa.

Parhaaksi pelaajaksi vuosina 2020 ja 2019 valittu Vitalityn pelaaja Mathieu ”ZywOo” Herbaut kuukausi palkka pyörii yli 37 000 euroa kuukaudessa. Tälläisiin palkkoihin Owenin mukaan pääsee yhteensä noin kymmenen pelaajaa vain.

PGL Stockholm Majoreiden aikana Copenhagen Flamesin pelajaat saivat noin 1800 euroa kuukaudessa. Vain voiton päästä pudotuspeleistä jäänneen pelaajien palkat ovat nyt suunnilleen noin 4600 euroa, joka on Owenin mukaan CS-ammattilaisen keskipalkka.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan ENCE:n riveissä aikoinaan pelannut nuori-osuja Jere ”sergej” Salon yrityksen liikevaihto oli kokonaisuudessaan 86 000 euroa ja tulos oli plussan puolella 32 000 euroa. Liikevaihto kun jaetaan yhdeksälle kuukaudelle tarkoittaa 9 500 euron kuukausipalkkaa.

Kuva: HLTV


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Leave a Reply