CoD Champs -turnauksen joukkueet ovat lukittuina Seattlen napatessa viimeisen paikan yli 2 miljoonan dollarin turnauksessa.

Kaikki kahdeksan joukkuetta, jotka kilpailevat tämän vuoden Call of Duty -liigan mestaruuskarsinnoissa, ovat nyt tiedossa sen jälkeen, kun Paris Legion putosi jatkosta jatkuvassa Major-turnauksessa 27. toukokuuta.

Kuuden kuukauden Call of Duty -pelauksen jälkeen kesti aina säännöllisen kauden viimeiseen ottelupäivään saakka päättää, mitkä kahdeksan joukkuetta etenevät taistelemaan mestaruussormuksesta ensi kuussa:

Atlanta FaZe

OpTic Texas

Toronto Ultra

New York Subliners

Los Angeles Thieves

Minnesota RØKKR

Boston Breach

Seattle Surge

Näistä kolme joukkuetta matkusti Torontoon, Kanadaan viidenteen Major-turnaukseen, ja ainoastaan Las Vegas Legionilla oli vielä mahdollisuus saavuttaa haluttu kahdeksan parhaan joukkoon pääsyn paikka. Kuitenkin Las Vegas Legion kärsi 0-3 tappion New York Subliners -joukkueelle lauantaina ja ansaitsi vain 10 CDL-pistettä, mikä oli liian vähän estämään Minnesotaa, Bostonia tai Seattlea.

Näin ollen Las Vegas Legion, Florida Mutineers, Los Angeles Guerrillas ja London Royal Ravens ovat ne neljä joukkuetta, joiden CDL-kausi on päättynyt, ja kaikki neljä on jo pudonnut jatkuvasta Major-turnauksesta.

Pudotuspeliturnaus järjestetään Las Vegasissa 15.-18. kesäkuuta ja se on Call of Duty -liigan kauden viimeinen tapahtuma, jossa jaossa on 2,3 miljoonan dollarin palkintopotti.

Vaikka kaikki kahdeksan joukkuetta tavoittelevat mestaruutta, erityistä huomiota kiinnitetään OpTic Texasiin, sillä joukkue voitti kolme viidestä verkkovaiheesta, mukaan lukien täydellinen neljäs ja viides vaihe, mutta he eivät ole vielä voittaneet Major-turnausta tänä vuonna, vaikka ovat sijoittuneet toiseksi Major Three ja Major Four -turnauksissa. Nyt heidän koettuaan painajaismaisen Major Five -turnauksen ja kun Damon “Karma” Barlow etsii ennätyksellistä neljättä mestaruusvoittoa liittyessään takaisin joukkueeseen valmentajan roolissa, heistä tulee joukkue, jota kannattaa seurata Las Vegasissa.

Kilpailu on kuitenkin kovaa, sillä seitsemän kahdeksasta joukkueesta on joko voittanut Major-turnauksen tai ollut Major-karsintojen kärjessä tänä vuonna, ainoana poikkeuksena Boston Breach.

TÄNÄÄN, 28. toukokuuta, lopulliset sijoitukset määritetään, kun Minnesota, FaZe, Toronto ja NYSL kilpailevat Major Fiven mestaruuspäivänä.


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Leave a Reply