Kaikki alkavat arvostaa enemmän sitä, mitä teemme: Team Liquidin Redgar kommentoi tiukkaa sarjaa Fnaticia vastaan

Jännittävässä Bo3 Upper Finals -ottelussa Team Liquidin ja Fnaticin välillä molempien joukkueiden sitkeys joutui koetukselle uuvuttavan tiukan sarjan aikana. Fnatic lopulta nousi voittajaksi, mutta se ei johtunut Liquidin yrityksen puutteesta, sillä he ovat osoittaneet olevansa yksi EMEA-alueen parhaista joukkueista. He valmistautuvat nyt Lower Finals -otteluun ja mahdollisuuteen revanssiin Fnaticia vastaan. Tappion jälkeen Strafe Esportsilla oli mahdollisuus haastatella Team Liquidin pelinjohtajaa Igor “Redgar” Vlasovia. Tässä yksinoikeudellisessa haastattelussa keskusteltiin Fnatic-sarjasta, heidän räjähdysmäisestä kasvustaan kauden aikana ja heidän asenteestaan ottaessaan vastaan haasteita.

Pahoittelen tappiotanne, sarja oli tiukka molemmille joukkueille. Mielestäsi, mitkä olivat positiiviset ja negatiiviset opit sarjasta?

Luulen, että positiivisia asioita olivat se, että löysimme ratkaisuja, emme luovuttaneet ja pelasimme omaa tyyliämme. Se oli hyvä asia. Huono puoli oli se, että joskus tilanteissa, joissa olimme ehkä liian innostuneita, menetimme voitettavat tilanteet.

Positiivisena seikkana näytitte äärimmäisen kilpailukykyisiltä, erityisesti niissä kuuluisissa “eco-roundeissa”. Mitkä olivat pääasialliset positiiviset asiat, jotka ovat auttaneet Liquidia saavuttamaan tällaisen vahvuuden?

Luulen, että tässä turnauksessa, ja ehkä myös muissa liigoissa, meillä on suurin onnistumisprosentti eco-roundeissa (arveluni, en ole varma). Mutta laskin itse, meillä on noin 100 ecoa ja noin 48% voittoprosentti siitä. Se on aika korkea voittoprosentti, ja uskon, että se johtuu siitä, että meillä on paljon hyviä taitotason pelaajia, kuten “Jamppi” ja “nAts”, jotka käyttävät Ghostia, “soulcasin” Sheriff-ammuskeluja, “Sayfin” ja minun ammuksia, joilla varmistamme kierroksen voiton.

Luulen, että rankaisemme pelaajia heidän virheistään, mutta yleisesti ottaen yritämme kouluttaa mentaalipuolta tämän sarjan aikana. Kun asiat eivät mene hyvin, emme koskaan luovuta, vaan yritämme pelata omaa pelityyliämme ja muita asioita. Se on todella hyvä kokemus juuri nyt, ja valmistaudumme kohtaamaan heidät uudelleen Grand Finalsissa.

Puhuttaessa tästä sarjasta, valmistauduitteko jotenkin erityisesti Fnaticia vastaan?

Luulen, että katselimme, miten he pelasivat; tiedämme, mitä he aikovat tehdä. Yritimme pelata omaa pelityyliämme ja sopeutua siihen, mitä he tekivät. Mielestäni se meni melko hyvin. Bindissä puolustuspuolella joskus ehkä ylitimme ajattelua, ylipelaamista joissakin hetkissä, ja menetimme momentumin, kun olisimme voineet voittaa. Kaiken kaikkiaan mielestäni meidän ottelumme oli todella hyvä suoritus meiltä. Ja kuten sanoin, tavoitteenamme on voittaa Lower Finals ja sitten uusintaottelu heitä vastaan

Voisitko kertoa tarkemmin toisen puoliajan tapahtumista Bind-kartalla? Koska olitte niin kilpailukykyisiä Fnaticia vastaan ja sarja oli niin tasainen, kunnes siihen asti. Jotain muuttui selvästi, oliko se jotain heidän puoleltaan? Mitä tapahtui?

Luulen, että se oli molempia. He pelasivat hyvin, mitä me voimme tehdä, mutta emme vain tehneet asioita oikein, kuten yleensä teemme, ja siitä kaikki lähti vyörymään. He pelasivat todella hyvin ja me emme vain tehneet niitä asioita, joita meidän olisi pitänyt tehdä, ja hävisimme. Meidän täytyy löytää virheet, kommunikaatio ja muut asiat, ja jatkaa eteenpäin.

Miltä oli pelata Fnaticia vastaan jälleen? Viime kerran, kun pelasitte virallista ottelua, oli viikolla 3, joten siitä on jo aikaa. Miltä tuntui pelata heitä vastaan verrattuna viime kertaan (tyyliin/strategiseen eroon)? Oletteko molemmat kehittyneet paljon?

Luulen niin. Yleisesti ottaen he tekevät edelleen saman, mitä he yleensä tekevät. He pelaavat omaa pelityyliään eivätkä täysin sopeudu vastustajaan. He vain tekevät omaa tyyliään ja yrittävät vastustaa vastustajaansa.

Meidän osaltamme alamme saada enemmän kokemusta joukkueena, treenaamme enemmän, meillä on enemmän itseluottamusta ja muuta sellaista. Tuon ajanjakson takia, kun olimme sairaita, oli helppoa joutua huonoon mielentilaan ja alkaa hävitä. Mutta se ei ole tekosyy sille, miksi hävisimme, he voittivat, koska he olivat tänään vahvempia. Mutta asiat ovat muuttuneet paljon meidän osaltamme, miten pelaamme, miten he pelaavat. Ja luulen, että he alkavat arvostaa enemmän sitä, mitä teemme. Ja se oli heille vaikea sarja, luulen. Erityisesti ensimmäiset kolme puolta, ei viimeinen puoli.

Olitte myös upeita NA’VI-sarjassa. Voisitko kertoa lisää siitä sarjasta?

Teemme perusasiat todella hyvin; tiedämme, miten he pelaavat. Olen pelannut heitä vastaan kolme vuotta, tiedän mitä “ANGE1” tykkää kutsua, miten hän tykkää pelata, ja hän tietää mitä minä tykkään ja muita juttuja luulen. Mutta joka kerta he tykkäävät pelata omaa pelityyliään, eivät paljon anti-strategiaa, vaikka olisivatkin Hyökkäyspuolella. Puolustuksessa, vaikka he yrittäisivät anti-strategioida meitä vastaan, voimme silti vastata. Jos teemme asiat kunnolla, ei ole väliä mitä he tekevät. Luotamme toisiimme, seuraamme minun ja valmentajan ajatuksia. Ja voitimme sen ansiosta.

Olimme itsevarmoja. Ja jopa nyt, olemme yhä itsevarmoja. Mutta luulen, että tarkistelen näkemystäni Bind-kartasta, koska ehkä olen hieman liian aggressiivinen. Muistan vain sen kerran, kun olin hieman liian aggressiivinen ja kuolin turhaan.

Vaikka hävisitte, olette jo varmistaneet paikkanne Mastersissa ja nyt olette selviytyneet Champions-turnaukseen! Miltä teistä tuntuu?

Luulen, että voittaminen Playoffseissa juuri nyt ei takaa meille 2. sijaa. Se varmisti meille paikan, koska mikään muu ei ole varmaa, mitä tahansa voi tapahtua, ja me voimme saada jopa 4 EMEA-joukkuetta neljän parhaan joukkoon. Tuntuu siltä, että olemme valmistautuneet hyvin, treenaamme juuri nyt, jopa virallisiin peleihin. Haluamme yhä voittaa, mutta treenaamme myös niitä asioita, joita olemme harjoitelleet. Meidän täytyy hiota näitä asioita, hankkia todellista kokemusta, ja tämä on loistava tilaisuus tehdä se juuri nyt.


Kohtaamme seuraavaksi NA’VIN ja FUTin välisen ottelun voittajan. Siinä voi olla toinen mahdollinen uusinta, jos kohtaamme NA’VIN. Miltä sinusta tuntuu tulevasta sarjasta?

Se tulee olemaan hauska paras viidestä -ottelu, siitä voin sanoa vain sen. Tiedämme, miten he pelaavat, ja tiedämme, miten me pelaamme. Siitä tulee mielestäni todella kova ottelu. Mutta ei ole väliä, mitä he tekevät, tärkeää on mitä me tulemme tekemään, miten olemme henkisesti valmiita, miten olemme fyysisesti valmiita, jos se menee kaikki viisi karttaa. On haaste pelata kaksi paras viidestä -ottelua vastaan yhtä joukkuetta vastaan, tiedäthän? Yleisesti ajatellen, se tulee olemaan todella mielenkiintoinen ottelu minulle.

Puhuttaessa mielenkiintoisista otteluista, mikä joukkue on ollut tähän mennessä hauskinta vastaan pelata? Mitä tulee kutsuihin ja vastustamiseen.

Luulen, että se oli Fnatic. Tarkoitan, joo, minulla oli hauskaa pelaamassa, vaikka hävisimmekin. He ovat ystäviäni ja pidän pelaamisesta ystävieni kanssa. Ja he ovat tällä hetkellä vahvin joukkue. On todella hauskaa pelata vahvoja joukkueita vastaan, jos he ovat ystäviäsi. Minulle se oli hieno sarja, ja haluan selvittää syyn, miksi hävisimme, jotta voin tehdä kutsuni vielä paremmiksi ja voittaa seuraavalla kerralla. Mutta ensin meidän täytyy voittaa Lower Bracketissa.

Viimeinen kysymys, te menette seuraavaksi Mastersiin ja Championsiin. Onko jotain tietyitä joukkueita, joita odotat erityisesti kohtaavasi kansainvälisellä areenalla?

Haluan sanoa, että haluan pelata vastaan monia kansainvälisiä joukkueita. Ei EMEA-alueelta (naurua), koska olen pelannut heidän kanssaan jo koko kauden ajan ja tulen pelaamaan heidän kanssaan uudelleen seuraavalla kaudella. Minulla on paljon ystäviä, kuten esimerkiksi DRX:ssä, PRX:ssä. Haluan pelata heitä vastaan virallisissa peleissä.

Koska en ole pelannut DRX:ää vastaan pitkään aikaan. En ole myöskään pelannut PRX:ää vastaan virallisessa pelissä. LOUDia vastaan tulee olemaan todella hauska kokemus, vain seurata, miten he pelaavat lavalla ja muuta sellaista


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Etätyö – Uusi normaali?

Etätyö on tullut pysyväksi vaihtoehdoksi pandemian myötä. Se on mahdollistanut joustavamman työskentelyn ja vähentänyt aikaa ja kustannuksia matkustamiseen. Etätyön avulla työntekijät voivat työskennellä turvallisesti mistä tahansa ja säilyttää samalla tuottavuutensa. Mutta kuinka pysyvästi tämä uusi normaali tulee olemaan?

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Leave a Reply