Mainosta meillä

Call of Duty

Call of Duty, eli kutsu kävi palvelukseen. Amerikkalaiseen tapaan erikoisjoukot lähetetään vaikeisiin paikkoihin tekemään asioita, joita kukaan muu ei tekisi. Siitä on perimmältään kyse Call of Duty eli CoD peleissä niin tietokoneella, konsolilla kuin mobiilisti.

Call of Duty on ensimmäisen persoonan ammuntapeleihin perustuva pelisarja, jota julkaisee Activision ja kehittää pääasiassa Infinity Ward, Treyarch ja Sledgehammer Games. Pelisarjassa käsitellään toista ja kolmatta maailmansotaa, kylmää sotaa sekä modernia terrorisminvastaista sotaa. Nyt 2021 käsillä on tietokoneiden ja konsolien kesken CoD Warzone ja mobiilissa CoD Mobile, jota #vaaripelaa on myös testaamassa.

Lisää pelistä virallisilta sivuilta esim Twitteristä: https://twitter.com/callofduty

Tämä peli, kuten monet muutkin e-rurheilu genren peleistä, ovat varsin tuottavia julkaisijoilleen. Vuoden 2019 lopulla julkaistu Call of Duty: Modern Warfare on ollut melkoinen veturi, sillä sekä MW että sen poikima ilmainen verkkopeli Call of Duty: Warzone ovat olleet poikkeuksellisen suosittuja jopa Call of Duty -sarjan mittapuulla. Activisionin mukaan CoD-sarjan myynti on kasvanut 40 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Yhtiö laskeskelee, että pc:llä ja pelikonsoleilla Call of Dutyja on pelannut yli 200 miljoonaa ihmistä vuoden sisällä. Näistä 85 miljoonaa jauhaa Warzonea, jota pidetään yhtenä markkinoiden parhaista e-urheilupeleistä.

 

Artikkeleitamme aiheesta

Suomiesports.fi kirjoittaa ajankohtaisesti eri peleistä e-urheilun saralla sen mitä ehdimme, ja mistä kuulemme. Tässä liittyen Call of Duty peliin.