Activision seisoo CoD Mobilen takana – Microsoft odottaa sen asteittaista poistumista

Microsoftin raportin mukaan Call of Duty Mobilen odotetaan mahdollisesti väistyvän Warzone Mobilen tieltä tulevaisuudessa, mutta Activision on julkisesti ilmoittanut aikovansa jatkaa nykyisen mobiilipelinsä pitkäaikaista tukemista. Yhtiö ilmoitti CoD Mobilen virallisella Twitter-tilillään olevansa “sitoutunut Call of Duty: Mobileen tärkeänä osana koko Call of Duty -franchisea ja yleistä mobiilistrategiaamme.” Activision lupasi myös “jatkaa pelin tukemista vankalla suunnitelmalla tuoreesta sisällöstä, aktiviteeteista ja päivityksistä.”

Lausunto CoD Mobilesta, joka on ollut taloudellisesti menestyksekäs peli ja yksi kaikkien aikojen parhaiten tuottavista mobiilipeleistä, tuli useiden raporttien jälkeen, jotka kertoivat Microsoftin suunnittelevan Activision Blizzardin ostoa ja odottavan pelin väistyvän Warzone Mobilen tieltä (Kiinan ulkopuolella).

Microsoftin lausunto oli osa virallista vastausta Yhdistyneen kuningaskunnan kilpailu- ja markkinaviraston tutkimukseen yhtiön ehdotetusta Activision Blizzardin ostosta. CMA:n raportti ehdotti, että Microsoft saattaa joutua luopumaan osista Activision Blizzardista tai Call of Dutysta, jotta kauppa voisi toteutua, vaikka kauppa on jo raporttien mukaan menossa läpi Euroopan viranomaisten kanssa.

Warzone Mobile on ollut kehityksessä vähintään vuoden ja se paljastettiin virallisesti viime syyskuussa. Pelille kirjattiin 15 miljoonaa ennakkoilmoittautumista syyskuun loppuun mennessä, mutta virallista julkaisupäivää ei ole vielä annettu.


Muuta luettavaa muualta

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa ja paljon muuta.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksen tekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Leave a Reply