Modern Warware 2 pelaaja väittää saavuttaneensa 10 tason ilman yhtäkään tappoa

Yksi hienoista asioista pitkään jatkuvassa Call of Duty -pelisarjassa on, että se houkuttelee pelaajia erilaisista taustoista ja pelityyleistä.

On niitä kovaa duunia tekeviä pelaajia, jotka haluavat nousta kilpailullisella tikapuilla, on rennommin pelaavia, jotka nauttivat aivojen nollaamisesta ja kaikkien ampumisesta Shipment 24/7 -kartalla, ja kaikkea siltä väliltä. Tämä sisältää myös pelaajia, jotka eivät koskaan ammu aseellaan tai saa edes yhtä tappoa, ilmeisesti.

Eräs rauhantahtoinen Call of Duty -pelaaja julkaisi kuvakaappauksen pelitilastoistaan Redditissä 5. toukokuuta, esitellen hämmästyttäviä tilastoja. Kuvan perusteella he ovat pelanneet lähes 700 ottelua viiden päivän aikana peliaikaa tallentaen yhdenkään tappoa. Ei ainoatakaan tappoa.

Heidän tappo-/kuolema-suhde on 0,00, mikä tarkoittaa, että he eivät ole koskaan tappaneet yhtäkään toista pelaajaa pelissä, mutta he voivat ylpeillä 2,94 voitto-/häviö-suhdeluvulla. Redditissä nimimerkillä Pilgore1 esiintyvä henkilö paljasti kommenttien joukossa, että he keskittyvät vain tavoitteeseen ja “ampuvat alas kaiken taivaalla” auttaakseen joukkuettaan voittoon.

“Heitän kaikenlaisia vastustajia”, he sanoivat. “Ihmisiä, jotka eivät tiedä mitä tekevät, kyllä. Joulutulokkaat, kyllä. Tavallinen vastustajajoukkue, kyllä. Super nörtit hyppimässä ja liukumassa joka puolella, kyllä. Kuuden hengen Twitch-striimaajien tiimi (tarkistin), kyllä. Huijarit, kyllä. Ei ole taitopohjaista otteluiden tasausjärjestelmää minulle.” Pilgore1 kertoi pelanneensa “noin puolet suunnilleen” yksin ja ystäviensä kanssa. He tukivat väitteitään useilla videoilla, jotka tarjosivat todisteita siitä, miltä yksi heidän otteluistaan näyttää.

“Ihmiset aliarvioivat, kuinka paljon vaikutusta on sillä, kun joku istuu kovapisteen päällä kilvellä, jatkuvasti kutsuu ilma- ja tiedustelukoneita sekä tuhoaa tapposarjoja”, Pilgore1 sanoi.

Monet kommentoijat ketjussa, ihmetellen tilannetta, esittivät yksinkertaisen kysymyksen Pilgore1:lle: Miten ja miksi? Heidän vastauksensa oli hyvin yksinkertainen ja muistutti meitä kaikkien peliuramme hauraudesta.

“Se on videopeli, kaikki mitä teemme, on merkityksetöntä”, he sanoivat.

Cal of Duty: Modern Warfare


Call of Duty: Modern Warfare on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka julkaistiin vuonna 2019. Peli on suosittu osa Call of Duty -pelisarjaa ja se toimii uudelleenkäynnistyksenä alkuperäiselle Modern Warfare -pelille vuodelta 2007.

Modern Warfare tarjoaa intensiivisen moninpelikokemuksen, jossa pelaajat voivat ottaa osaa tiimipohjaisiin taisteluihin eri pelitiloissa. Peli sisältää myös yksinpelikampanjan, joka seuraa jännittävää tarinaa ja tarjoaa intensiivisiä sotilastoimintoja eri puolilla maailmaa.

Modern Warfare eroaa monilta osin edeltäjistään realistisemmalla ja syvemmällä pelimekaniikallaan. Peli sisältää myös uusia ominaisuuksia, kuten pimeät yökentät, aseiden muokkausmahdollisuudet ja suuremmat painotukset yhteistyötoiminnoille.

Pelin kehittäjänä toimi Infinity Ward ja julkaisijana Activision. Modern Warfare sai positiivisen vastaanoton sekä pelaajilta että kriitikoilta kiittäen sen intensiivistä pelattavuutta, visuaalista esitystä ja tarinan kertomista. Peli on jatkanut suosiotaan ja tarjonnut jatkuvasti päivityksiä ja laajennuksia pelaajien iloksi.


Muuta luettavaa muualta

Digitaalinen oppiminen: Tulevaisuuden suuntaus

Digitaalinen oppiminen on yksi nopeimmin kasvavista koulutuksen aloista, ja se on johtanut muutokseen koulutusmaailmassa. Tämä teknologian avulla toteutettu oppimistapa tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen luokkahuoneopetukseen.

Leave a Reply