00NATION nappasi paikan ESL Pro League -lopputurnauksessa voitettuaan Ninjas in Pyjamasin kääntämällä ottelun ympäri kahdessa viimeisessä kartassa

Heidän IGL:nsä TACO oli poissa, mutta coldzera astui hänen tilalleen ja vei tiiminsä playoffeihin asti. Ninjas in Pyjamas oli selvä suosikki ottelussa, mutta heidän heikko esityksensä, virheet sekä heidän tähdistöpelaajien epäjohdonmukaisuus johtivat tappioon. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun 00NATION selvisi näin prestiisellä kansainvälisellä turnauksella, ja he ovat erittäin tyytyväisiä suoritukseensa.

Ottelu alkoi Ninjas in Pyjamasin valitsemalla Mirage-kartalla, ja he hallitsivat selvästi ensimmäistä puoliskoa. Vaikka 00NATION voitti pistoolikierroksen, k0nfigin 3k-force buy avasi tulvan Ninjas in Pyjamasin eduksi. Ninjas in Pyjamas puolusti helposti 00NATIONin useita hyökkäyksiä, eikä 00NATION onnistunut saamaan tarvittavia aloituksia. Ninjas in Pyjamas voitti kartan 16-10.

Toisena karttana oli Ninjas in Pyjamasin valitsema Nuke, jossa he aloittivat hyökkääjänä. Ninjas in Pyjamasin talous kärsi alussa 00NATIONin hallitessa kenttää. Vaikka Ninjas in Pyjamas vähitellen paransi peliään, heidän talousongelmansa ja 00NATIONin ylivoimainen peli veivät heidät 11-4-johtoon. 00NATION voitti kartan 16-7.

Ratkaiseva kartta, Ancient, alkoi 00NATIONin puolustuksella. Bruno “latto” Rebelatto ja Eduardo “dumau” Wolkmer auttoivat 00NATIONia rakentamaan 5-1-johtoaseman. Ninjas in Pyjamas paransi peliään hieman, mutta 00NATION onnistui hyödyntämään vastustajiensa virheitä, kuten ajan loppumista anti-eco -kierroksella, ja johti puoliaikaan 8-7. Toisella puoliskolla Ninjas in Pyjamas voitti pistoolikierroksen, mutta 00NATION hallitsi keskikenttää ja pystyi hyökkäämään vapaasti. Lopulta 00NATION onnistui hyökkäämään A-puolelle kolme kertaa peräkkäin, ja voitti kartan 16-12 sekä varmisti paikkansa loppupelissä.

Vaikka 00NATION pelasi ilman kapteeniaan TACOa, he onnistuivat varmistamaan paikan loppupeleissä ja voittamaan ensimmäisen kerran tällaisessa kansainvälisessä turnauksessa. Ninjas in Pyjamas oli ottelun ennakkosuosikki, mutta heidän puolustus- ja hyökkäyspelinsä olivat huonoja koko turnauksen ajan. He tekivät paljon henkilökohtaisia virheitä ja heidän tähtipelaajansa eivät pystyneet tekemään tarvittavia vaikutuksia. Vaikka tämä oli Ninjas in Pyjamasin ensimmäinen turnaus koko joukkueellaan, heidän on vielä paljon työtä tehtävänä, jos he haluavat osoittaa, että heillä on pitkän aikavälin mahdollisuuksia. Vai onko tämä esimerkki siitä, että rahalla ei voi ostaa hyvää kokonaisuutta – vähän kuin Ranskassa PSG jalkapallossa.

coldzera oli 00NATIONin kapteenina ja auttoi joukkuettaan voittoon. Hän sanoi, että heidän voittava strategiansa perustui k0nfigin pelityyliin. coldzera totesi myös, että hän pystyi paremmin johtamaan tätä joukkuetta, koska heidän pelaajansa antavat hänelle tärkeitä tietoja ja ovat aktiivisia pelin aikana.

00NATIONin valinta Mirageksi oli heidän heikkoutensa, sillä heidän T-puolensa oli huono. He voittivat kuitenkin toisen pistoolikierroksen ja rakensivat vahvan talouden, joka antoi heille mahdollisuuden ottaa kartta. Ninjas in Pyjamasilla oli myös vaikeuksia löytää avauskuolemia T-puolella, ja yhdistettynä taloustilanteeseen pisti heidän tuloksensa 12-3 Ninjasin hyväksi.

Toisella kartalla, Ninjas in Pyjamasin valitsema Nuke, he alkoivat T-puolelta häviämällä pistoolikierroksen ja kärsivät tappioita alkupuolella. Heidän oli vaikea saada tarpeeksi tappoja tai voittaa kierroksia. Lopulta he onnistuivat rikkomaan vastustajien talouden ja voittivat neljä kierrosta peräkkäin, mutta 00NATION jyräsi heidät 16-7.

Viimeinen kartta, Ancient, alkoi 00NATIONin CT-puolella ja he aloittivat pelin vahvasti johtaen 5-1. Ninjas in Pyjamas pystyi kuitenkin myöhemmin löytämään oman pelinsä ja heidän tähtipelaajansa k0nfig oli tärkeässä roolissa heidän menestyksessään. Lopulta 00NATION löysi heidän heikon kohdan puolustuksessa ja käytti sitä hyväkseen. He voittivat kolme nopeaa A-hyökkäystä peräkkäin ja varmistivat paikkansa loppupeleissä.

Heidän voittonsa oli pettymys Ninjas in Pyjamasille, jotka olivat selkeitä suosikkeja ottelussa. Se kuvasti heidän ongelmiaan tällä hetkellä, sillä heidän hyökkäyspuolensa oli huono ja he tekivät jatkuvasti yksilöllisiä virheitä. He myös tarvitsivat enemmän tehoja tähtipelaajiltaan. Vaikka tämä oli ensimmäinen turnaus, johon he olivat valmistautuneet täysin Kristian “k0nfig” Wienecken liittymisen jälkeen, heillä on paljon työtä tehtävänä osoittaakseen, että tämä joukkueella on pitkän aikavälin mahdollisuuksia menestyä.

00NATION voi olla erittäin tyytyväinen suoritukseensa, sillä he pääsivät loppupeleihin, vaikka heidän IGL TACO oli poissa kokoonpanosta. Heidän voittonsa oli merkittävä, sillä se oli ensimmäinen kerta, kun he ovat selviytyneet niin korkealle kansainvälisessä LAN-turnauksessa. Vaikka Ninjas in Pyjamas olisi ollut voitettavissa, 00NATIONin täytyi silti saada homma tehtyä, ja he voivat nyt odottaa seuraavaa otteluaan.

https://esl.com/csgo/

Leave a Reply