suomi csgo

Vitalityn uskomaton 15 kierroksen nousu FaZea vastaan takaa ZywOon ja kumppaneille paikan EPL:n neljännesvälierissä.

ZywOo oli liekeissä, kun Vitality teki mahdottoman comebackin FaZea vastaan Anubis-kartalla, joka ratkaisi ryhmä C:n ykkössijan ESL Pro Leaguessa. Vaikka toinen kartta, Nuke, oli myös tasainen taisto, ranskalais-tanskalainen CS:GO-sekoitusjoukkue pääsi maaliin toisessa jatkoajassa ja lunasti suoran paikan neljännesvälieriin, vaikka joutuivat turvautumaan Audric “JACKZ” Jugiin sijaisena. FaZe ei ole ollut parhaassa vireessään viime vuoden pelaajatauon jälkeen, ja vaikka he vieläkin väläyttävät satunnaisia loisteliaita suorituksia, se ei ole tapahtunut tarpeeksi usein voittaakseen mestaruustitteleitä. Heidän täytyi kohdata viime kauden voittaja Team Vitality yläkaavion ratkaisuottelussa Roosterin ja NiPin nopean voittamisen jälkeen. ZywOo ja kumppanit ottivat JACKZin mukaan matkalle dupreehin tilapäiseksi korvaajaksi, jonka hiljattain syntynyt lapsi piti poissa kentiltä hetken aikaa. Sarja alkoi Vitalityn karttavalinnalla Anubiksella. Alussa valinta näytti valtavalta virheeltä, kun FaZe voitti ensimmäisellä puoliskolla 14-1 T-puolella, menettäen vain yhden kierroksen matkalla. Vitality kuitenkin onnistui tekemään saman tempun ja oli jopa uhkaamassa täydellistä comebackia, kunnes karrigan ja kumppanit voittivat yhden CT-kierroksen kierroksella 18.

Kun kartta meni jatkoajalle, FaZe onnistui vihdoin voittamaan toisen CT-kierroksen, mutta se oli liian myöhäistä varmistaakseen voiton säännöllisessä peliajassa. Vitality voitti neljä perättäistä kierrosta oikeuttaakseen karttavalintansa ja tehdäkseen historian comebackin. Nuke osoitti, kuinka tasaisesti joukkueet ovat tällä hetkellä ainakin pelivireessä. FaZe aloitti vahvasti T-puolella voittaen kolme perättäistä kierrosta, mutta he horjuivat vastaan loistavan ZywOon puolustuksessa ja voittivat vain yhden lisää ennen puoliaikaa.

Kun kartta meni jatkoajalle, FaZe onnistui viimein nappaamaan toisen CT-kierroksen, mutta se oli liian myöhäistä voiton varmistamiseksi varsinaisella peliajalla. Vitality vastasi neljällä perättäisellä kierroksella oikeuttaakseen karttavalintansa ja tehdäkseen legendaarisen comebackin. Nuke osoitti, että kaksi joukkuetta olivat ainakin tällä hetkellä tasaväkisiä. FaZe aloitti vahvasti T-puolella voittaen kolme ensimmäistä kierrosta, mutta he sitten horjuivat ZywOon vallatessa puolustuksen ja saivat vain yhden lisävoiton loppupuoliskolla. Vaikka he myös asettivat vahvan puolustuksen, saavuttaen onnistuneen comebackin jatkoajalle asti, ZywOo ja JACKZ jatkoivat vahvoina ja Vitality voitti jälleen neljä perättäistä kierrosta jatkoajalla, pysäyttäen FaZen täysin ja voittaen itselleen 2-0-voiton ja suoran paikan neljännesvälieriin.

Vaikka FaZe kärsi tästä tappiosta, he pääsevät jatkoon pudotuspeleihin, tosin korkeana siemenenä kahdentoista parhaan joukossa. Yllätyskarsijana mid-bracketista jatkoon selvinnyt paiN Gaming on jo selvillä, joten ainoa jäljellä oleva kysymys on se, ansaitseeko NiP vai 00 Nation itselleen viimeisen paikan pudotuspeleihin lohkon C osalta.


Muuta pientä luettavaa:

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Leave a Reply