suomi csgo

Vitalityn uskomaton 15 kierroksen nousu FaZea vastaan takaa ZywOon ja kumppaneille paikan EPL:n neljännesvälierissä.

ZywOo oli liekeissä, kun Vitality teki mahdottoman comebackin FaZea vastaan Anubis-kartalla, joka ratkaisi ryhmä C:n ykkössijan ESL Pro Leaguessa. Vaikka toinen kartta, Nuke, oli myös tasainen taisto, ranskalais-tanskalainen CS:GO-sekoitusjoukkue pääsi maaliin toisessa jatkoajassa ja lunasti suoran paikan neljännesvälieriin, vaikka joutuivat turvautumaan Audric “JACKZ” Jugiin sijaisena. FaZe ei ole ollut parhaassa vireessään viime vuoden pelaajatauon jälkeen, ja vaikka he vieläkin väläyttävät satunnaisia loisteliaita suorituksia, se ei ole tapahtunut tarpeeksi usein voittaakseen mestaruustitteleitä. Heidän täytyi kohdata viime kauden voittaja Team Vitality yläkaavion ratkaisuottelussa Roosterin ja NiPin nopean voittamisen jälkeen. ZywOo ja kumppanit ottivat JACKZin mukaan matkalle dupreehin tilapäiseksi korvaajaksi, jonka hiljattain syntynyt lapsi piti poissa kentiltä hetken aikaa. Sarja alkoi Vitalityn karttavalinnalla Anubiksella. Alussa valinta näytti valtavalta virheeltä, kun FaZe voitti ensimmäisellä puoliskolla 14-1 T-puolella, menettäen vain yhden kierroksen matkalla. Vitality kuitenkin onnistui tekemään saman tempun ja oli jopa uhkaamassa täydellistä comebackia, kunnes karrigan ja kumppanit voittivat yhden CT-kierroksen kierroksella 18.

Kun kartta meni jatkoajalle, FaZe onnistui vihdoin voittamaan toisen CT-kierroksen, mutta se oli liian myöhäistä varmistaakseen voiton säännöllisessä peliajassa. Vitality voitti neljä perättäistä kierrosta oikeuttaakseen karttavalintansa ja tehdäkseen historian comebackin. Nuke osoitti, kuinka tasaisesti joukkueet ovat tällä hetkellä ainakin pelivireessä. FaZe aloitti vahvasti T-puolella voittaen kolme perättäistä kierrosta, mutta he horjuivat vastaan loistavan ZywOon puolustuksessa ja voittivat vain yhden lisää ennen puoliaikaa.

Kun kartta meni jatkoajalle, FaZe onnistui viimein nappaamaan toisen CT-kierroksen, mutta se oli liian myöhäistä voiton varmistamiseksi varsinaisella peliajalla. Vitality vastasi neljällä perättäisellä kierroksella oikeuttaakseen karttavalintansa ja tehdäkseen legendaarisen comebackin. Nuke osoitti, että kaksi joukkuetta olivat ainakin tällä hetkellä tasaväkisiä. FaZe aloitti vahvasti T-puolella voittaen kolme ensimmäistä kierrosta, mutta he sitten horjuivat ZywOon vallatessa puolustuksen ja saivat vain yhden lisävoiton loppupuoliskolla. Vaikka he myös asettivat vahvan puolustuksen, saavuttaen onnistuneen comebackin jatkoajalle asti, ZywOo ja JACKZ jatkoivat vahvoina ja Vitality voitti jälleen neljä perättäistä kierrosta jatkoajalla, pysäyttäen FaZen täysin ja voittaen itselleen 2-0-voiton ja suoran paikan neljännesvälieriin.

Vaikka FaZe kärsi tästä tappiosta, he pääsevät jatkoon pudotuspeleihin, tosin korkeana siemenenä kahdentoista parhaan joukossa. Yllätyskarsijana mid-bracketista jatkoon selvinnyt paiN Gaming on jo selvillä, joten ainoa jäljellä oleva kysymys on se, ansaitseeko NiP vai 00 Nation itselleen viimeisen paikan pudotuspeleihin lohkon C osalta.

Leave a Reply