Voi ENCE minkä teit

MIBR piti olla ENCElle “helppo” nakki jatkopeleihin, mutta mitä tapahtui: viides tappio putkeen suomalaisjoukkueelle eikä joukkueen esityksissä ollut kovin paljoa positiivista sanottavaa. Ainoa mitä voi sanoa, että mikäli voittoja ei ala vähitellen tulla, yksikään joukkue ei kestä tällaista – ei edes ENCE.

Brasilialainen MIBR on maailmanlistan 16 CS:GO rankingissä eli ei kovin paljon eroa ENCEn ranking arvoon, ero vain, että siinä missä MIBR ottaa välillä myös voittoja, ENCE taapertaa tappioiden pimeillä kujilla.

Kaikki ovat olleet samaa mieltä, että sekä MIBR että ENCE ovat kaukana parhaastaan, joten tämä Anaheimin kamppailu oli kummallekin siinä mielessä todella tärkeä ja aloitukseen ENCE valitsikin Nuke kartan, jota brassit eivät olleet pelanneet turnauksissa sitten toukokuun 2019. Mutta miten kävi, MIBR otti nopeasti 5-0 voiton, eikä ENCE siitä enää noussut vaan MIBR vei heti ensimmäisen kartan yllättäen itselleen. ENCE kuitenkin taisteli toisessa kartassa eli Trainissa jatkoajan kautta voittoon mutta lento ei jatkunut kolmannessa kartassa, minkä MIBR vei jälleen lähes näytös tyyliin kartttana ollesssa Overpass.

Ne jotka seurasivat kamppailua tai katsoivat pelit jälkikäteen näkivät brasseilta näyttäviä yksilösuorituksia toisensa perään tähtenä Fernando “fer” Alvarengan suoritukset.
Koko peli: ENCE-MIBR Nuke 8-16, Train 19-15, Overpass 11-16

ENCEn paras pelaaja oli Jani “Aerial” Jussila 1,11 ratingillä ja Aleksi “allu” Jallikin pääsi yli ykkösen ja plus miinus tapot olivat molemmilla niukasti plussalla kun vastaavasti Sami “xsaveN” Laasasen tulos -23 ei ollut mairitteleva. MIBR porukat sen sijaan pääsivät plussatulokseen jokainen ja tähtenä ferin 1,26 rating ja +12 tappoa. Jokainen MIBR viidestä pelaajasta pääsi yli ykkösen ratingiin.

Complexity vastaavasti voitti MIBR:n heti seuraavassa ottelussaan vakuuttavasti 2-0 (16-2 Nuke ja 16-9 Dust2).

Leave a Reply