Vindex laittaa 300 miljoonaa dollaria eSports pelihuoneisiin

Mike Sepso ja Sundance DiGiovanni olivat mukan eSports kuvioissa jo 2012 aloittaessaan Major League Gamingin. Pitkä talvi ei ollut helppo, mutta tuottelias, sillä muutaman taistelun jälkeen MLG myytiin Activition Blizzardille 2015 ja Sepso auttoi rakentamaan ja suunnittelemaan Overwatch liigan.

Nyt Mike ja Sundance ovat toisella kierroksella Vindexin kanssa, joka sai alkuns eSports genreen viime vuonna. Viime viikolla Vindex osti Belong Gaming Arenas brändin Englannista ja palkkasivat Game Digitalin toimarin Martyn Gibbsin jatkamaan Belong Gaming Areas etenemistä muihin maihin.

Vindex, jonka pääpaikka on New York, aikoo investoida sellaiset 300 miljoonaa dollaria rakentaakseen eSports pelipaikkoja niin USA:han kuin muihinkin maihin – pelihuoneet ovat tarkoitettu satunnaisille pelaajille, ei ammattilaisille. Vindexillä on myös toinen yritys eSportsissa, Esports Engine, joka tuotta näiden pienten areenoiden tekniset ratkaisut eli PC pelikoneet, jotka on tarkoitettu nimenomaan eSports pelaamiseen. Mukana ovat myös Dallasista Envy Gaming ja New Yorkin Andbox.

Vaikka matkustaminen on nyt pannassa, Sepso uskoo tulevaa ja rakentaa pelipaikat valmiiksi tulevia aikoja varten.

Englanninkielinen haastattelu: https://venturebeat.com/2020/08/09/why-vindex-will-invest-300-million-in-esports-gaming-arenas/


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä
Pasianssi

Leave a Reply