CLOVE

Valorant esittelee uuden agentin Cloven

Riot Games ja VALORANT on julkistanut täysin uuden agentin Cloven listoilleen. Skotlantilainen rettelöitsijä Clove tekee pahaa vihollisille sekä taistelun kuumuudessa että kuoleman kylmässä.

Clove:n kyvyt

Huijaus (E) VARUSTA nähdäksesi taistelukentän. AMPU voidaksesi asettaa paikat, joissa Cloven pilvet asettuvat. ALT AMPU vahvistaaksesi, laukaisten pilvet, jotka estävät näkymän valituilla alueilla. Clove voi käyttää tätä kykyä kuolemansa jälkeen.

Sekaantuminen (Q) VARUSTA pala kuolemattomuuden olemusta. AMPU heittääksesi palasen, joka räjähtää lyhyen viiveen jälkeen ja väliaikaisesti rapauttaa kaikki ansaan jääneet kohteet.

Piristys (C) IME välittömästi elämänvoima kaatuneesta vihollisesta, jonka Clove vahingoitti tai tappoi, saaden kiirettä ja väliaikaista terveyttä.

Ei Vielä Kuollut (X / ULT) Kuoleman jälkeen AKTIVOI herätäksesi henkiin. Herätettyään Cloven on saatava tappo tai vahinkoa aiheuttava avustus tietyssä ajassa, muuten hän kuolee uudelleen.

Uutiset Episode 8 Act II:sta:

Episode 8 Act II käynnistyi 5. maaliskuuta, jolloin pelaajille esiteltiin Primordium-kokoelma, skinline inspiroituna muinaisista laavasta ja kaaoksesta. Kokoelmaan sisältyvät aseet ovat Vandal, Phantom, Spectre, Shorty ja uudet kaksiteräiset miekat – Primordia-miekat. Myös täysin uusi taistelupassi julkaistiin, jossa on esineitä kuten Retrowave Sheriff, Shellspire Sword ja Sending Love Spray.

Lue myös: Wilma (diginyt.fi)

Leave a Reply