CS2

Uuden sukupolven Counter Strike 2 on nyt täällä!

Uusi Counter-Strike 2 (CS2) peli on historian merkittävin tekninen harppaus. Siihen on tiedossa uusia ominaisuuksia ja päivityksiä vuosien ajan.

Counter-Strike 2 julkaistiin CS:GO-pelin ilmaisena päivityksenä ja osa pelaajista on aikaisemmin päässyt pelaamaan pelin beta-versiota niin sanotulla “limited accesss” pääsyllä. Voit katsoa Valven julkaiseman trailerin alta.

Vinkki: Pikasiirron tulevaisuus kasvaa

Pikasiirto on nopeasti kasvava maksupalvelu. Se onkin hyvä vaihtoehto perinteiselle tilisiirrolle, jos tarvitset rahaa siirrettyä pankkitilien välillä nopeasti. Puhelimella maksaminen on yleistynyt viime vuosina ja kehittyy edelleen. Esimerkiksi Uusi MobilePay on myös tulossa tammikuun 2024 lopulla ja vanha mobilepay ei toimi enään tämän jälkeen.

WhatsAppin käyttöönotto on helppoa

WhatsAppin käyttöönotto on helppoa. Lataa sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta ja luo käyttäjätili. Kun olet luonut käyttäjätilin, voit lisätä yhteystietojasi WhatsAppiin. Kerro läheisille, kavereille tai tutuille whatsappin kautta esimerkiksi kuumimmat juorut mistä puhutaan. Jos WhatsApp ei toimi, ota yhteyttä WhatsAppin asiakastukeen.

Leave a Reply