Tiistaina tulessa suomalaisia tiimejä

Suurin mielenkiinto tiistain otteluissa menee Suomi-Ruotsi maaottelulle ESL One Road to Rio karsinnassa, missä viime ottelunsa puhtaasti 2-0 Team Hereticselle hävinnyt ENCE hakee uutta voittoa naapurimme NiP:stä.

Ruotsalaiset ninjat ovat ottelun suosikkeja ja saavat kansainvälisiltä operaattoreilta keskimäärin 1,45 kerrointa, ENCEn saadessa reilun 2,50 voittokerrointa. ENCE on pelannut kaikkea muuta kuin tasaisesti, joten kukaan järkevä vedonlyöjä ei laittaisi ropostakaan nykyjoukkueelle, mutta me emme olekaan niitä kaikista järkevimpiä. 1,45 kerroin nimittäin ei riitä NiP pelaamiseen ja sen verran suomalaisia ollaan, että ENCE nousi valinnaksi. NiP on kotijoukkue, joten pääsee aloittamaan omalla karttavalinnallaan joten todennäköinen lopputulos voi hyvinkin olla 1-2 voitto ENCElle, sillä jostain kumman syystä ENCE osaa lukea NiP taktiikkaa eikä ruotsalaiset ole löytäneet viime kohtaamisissa avaimia ENCEn voittoon.

Vinkki: voitto ENCElle

Telia eSports tie finaaliin

Toinen päivän ottelu onkin sitten täysin suomalainen, eli Telia eSports sarjan KOVA vs VETO. Nämä joukkueet kamppailevat vielä kansallisella tasolla, mutta mikäli saavat vielä lisää varmuutta pelaamiseen ja ammattimaisuutta, on näistä jompi kumpi nousemassa ENCEn ja HAVUn vanavedessä kansainvälisille kilpailukentille.

Telian oma eSports sarja on huomioitu jo maailmallakin ja suosikiksi on nostettu selvääkin selvemmin team KOVA, jolle tarjotaan tässä best-of-3 kamppailussa vain 1,30 kertoimia ja VETO saa lähes 4 voittokertoimia! Kyseessä on välierä ottelu, josta voittaja menee finaaliin. Finaalissa odotttaa jo SJ Gaming tämän parin voittajaa. VETO voitti pudotuspelien 1.kierroksella ENCEläisen Sami Laasasen tukeman Kynyniekat, joka siis pelasi ilman JAMPPIa, joka oli jo kiinni ENCE tehtävissään. VETO tulee otteluun voittoisien Hreds, Conquer gaming ja Nyyrikki esports otteluista. KOVA vastaavasti ottti runkosarjan viimeisessä ottelussaan turpiin JAMPPIvetoiselta Kynyniekoilta, muttta otti sitä ennen voitot Carzy Cocosta, Hreds ja SJ Gaming tiimeistä, joten kyllä tässä on kyseessä tiukka kamppailu näiden kahden välillä.

KOVA kerroin on liian matala, joten VETO kertoimensa kautta saa meidän äänemme, mutta tässä vaiheessa pari tuntia ennen ottelun alkua emme ole itse asettamassa tähän panostusta.

Ps. VETO = Vimpelin Vedon esports-joukkue uudisti kokonpanonsa vuoden vaihteessa. Uudeksi joukkueeksi hankittiin HUKKA Esportsin pelaajarivistö, joiden menestys Telia Esports Seriesin aiemmalla kaudella varmisti paikan tulevaan liigaan. Veto Esports lähtee otteluihin vahvana haastajana, jolla on kaikki mahdollisuudet saavuttaa palkintosijat.

Leave a Reply