Tänään alkaa MAIN EVENT: Dota 2 The International 2021

Vaikka Dota 2 on kohdannut tänäkin vuonna vaikeuksia ja turnaus siirrettiin Romaniaan siinä toivossa, että finaaleihin pääsisi liveyleisö paikalle – mutta korona teki tepposensa ja turnaus pelataan kuitenkin ilman yleisöä! Tänään alkaa pääturnaus!

Kansainvälinen päätapahtuma alkaa Bukarestin National Arenalla TÄNÄÄN. Virittäydy klo 10.00 EEST: stä DPC:n verkkosivuston, Dota-soveluksen tai  Twitchin kautta, jotta saat kaiken päätapahtuman tilanteet, kun viimeiset 16 joukkuetta kohtaavat Aegisin.

Joukkueiden sijoitukset  

Kovan taistelun jälkeen ryhmäjohtajat PSG. LGD:hen ja Invictus Gamingiin liittyvät Virtus Pro, OG, T1, Team Secret, Vici Gaming ja Team Spirit.

Alemmassa luokassa Team Undyingin, Evil Geniusesin, Beastcoastin, Quincy Crew’n, Fnaticin, Elephantin, Team Asterin ja Alliancen on taisteltava paras yhdestä -karsintaottelusta turnaustoiveidensa kanssa.

Kun nämä joukkueet siirtyvät päänäyttämölle, SG esports ja Thunder Predator poistuvat turnauksesta ensimmäisinä joukkueina. Kunnioitamme heidän saavutuksiaan ansaitsemalla paikan maailman hienoimpien joukkueiden joukossa ja toivotamme heille onnea heidän pyrkimyksissään palata ensi vuonna.  

Crimson Witness Treasures Watching -ottelut suorana National Arenalla eivät ole faneille vaihtoehto tänä vuonna, mutta se ei tarkoita, että lipunhaltijoiden on missattava yksi tapahtuman perinteisistä eduista. Juhlistaakseen ensiverta jokaisessa ottelussa, faneilla, jotka ostivat lippuja osallistuakseen The Internationaliin, on vielä mahdollisuus saada tämän vuoden Crimson Witness -aarteita. Sinun ei tarvitse kirjautua sisään tai ulos jokaisesta pelistä, varmista vain, että rekisteröit tilisi kerran  Crimson Witness -sivulla  varmistaaksesi kelpoisuutesi.

Secret Shop  -fanit, jotka haluavat ryöstää tämän vuoden Salaisen kaupan, voivat suunnata The Internationalin viralliseen verkkokauppaan,jonka kauppatavarakumppanimme We Are Nationsissa toivat sinulle. Turnausteemien lisäksi he ovat tehneet yhteistyötä Dota-yhteisön jäsenten kanssa kehittääkseen uusia  tarjouksia fan art -kokoelmassa.

Virallinen turnaustuoli niille Dota diehardeille, jotka etsivät vielä yhtä kappaletta The Internationalia lisätäkseen kotikokoelmiinsa, kumppanimme Secret Labissa kutsuvat sinut tutustumaan tämän vuoden viralliseen turnaustuoliin. Se on suunniteltu käytettäväksi päänäyttämön pelaajakopeissa ja teemoitettu vastaamaan tämän vuoden tapahtumaa, se on täydellinen oheislaite pariksi omien Dota-peliesi kanssa.  

Seuraa tapahtumia virallisten kanavien kautta:

Twitter: @dota2ti Instagram: dota2 Facebook: dota2 Flickr: dota2ti YouTube: dota2 Twitch: dota2ti

Jollei muuten, niin lähdetään seuraamaan miten mm. Topiaksen OG pärjää tänä vuonna…


Muuta luettavaa muualta:

Huawei Watch 3 Pro -älykellossa paljon ominaisuuksia

Huawei Watch 3 Pro -älykellolla voit käydä puheluita eSIM-teknologian avulla, ilman että tarvitsisit puhelintasi. Se käyttää puhelinliittymäsi numeroa, ja siinä on myös useita muita ominaisuuksia, kuten 100 urheilutilaa sisä- ja ulkotiloihin, monipuolinen terveysseuranta Huawei Health -sovelluksella, sekä langaton lataus. Huawei älykello sopii naisille, miehillä ja nuorison käyttöön.

Netistä lainaa arjen tarpeisiin

Välillä tulee tilanteita, että tarvitset lainaa arjen menoihin. Jos tarvitset lainaa esimerkiksi harrastuksiin, remonttiin tai vaikka auton korjaukseen, niin tutustu eri lainoihin netistä. Netistä laina voi olla nopeampaa kuin itse konttorilla käynti.

Nettilainat.fi sivustolta löydät mm. Autolaina , Matkalaina , Yritysrahoitus , Vertaislainat ja paljon muuta tarjontaa. Käy tutustumassa nettilainat.fi sivustoon.

Leave a Reply