a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Overwatchin Halloween Terror 2021 alkaa lokakuun 12 päivä.

Aavemainen ajanjakso kolkuttaa ovelle ja pelaajat Overwatchissa ovat valmiita kohtaamaan uusia aave-teemaisia itemeitä Halloween Terror eventin myötä, joka alkaa Lokakuun 12. päivä.

Eventti jatkuu aina Marraskuun 2. päivään asti ja tuo tullessaan yhden aikaisemman peli moden Junkestein’s Revengen, joka puolestaan sovittaa neljä pelaajaa ottamaan mittaa liudasta zombie robotteja. Tarkoituksena on suojella linnan ovia ja pysäyttää zomnics-zombie-omnicsit pääsemästä linnan sisälle.

Pelaajat rakastavat Halloween eventtejä, koska skinit ovat yleensä vuoden parhaimman näköisiä. Tänä vuonna Overwatch kutittelee Roadhog skinillä, joka sai inspiraation Stephen kingin horror novelin: It, henkilöstä Pennywisestä.

Taka-alalla näemme sian ja katseet kiinnittyy leijuvaan punaiseen palloo, kunnes pallo räjähtää ja kauhistuttavan näköinen sika ilmestyy, joka pitää maskia ja paljastaa karmivan pelle tatuoinnin mahassaan joka sisältää sanan ’’smile’’. Lisää skinejä on odotettavissa lähipäivinä.

Reinhardt tietää kuinka pistää homma aavemaiseksi ja tämän vuoden Halloween Terror eventissä hän pistääkin homman ihan toiselle levelille.

Draugr Reinhardt antaakin järkkymättömän tankin ilmeen aavemaisella Nordic warrior rising from the dead skinillä. Muutamat kärsineet olkasuojat ja nuolet kilvessä  komistavat skiniä taisteluista. Normaalisti totuttuihin kasvonpiirteisiin kuten iloinen ja rohkaiseva on tullut pieniä muutoksia sinihehkuvalla pääkallo maskilla häijy ilme naamallaan.

Jopa Reinssin hammeri on saanut pientä Nordic kosketusta, joka onkin muutettu massiiviseksi taistelu kirveeksi puisilla yksityiskohdilla ja lisäyksellä sinistä aavemaista hehkua.

Eventin aikana, on viikko challengeja jotka tekemällä voi ansaita kolme Halloween skiniä. Skinit jota voi saada challengeista, myös uudet skinit, emotet, voice linet ja sprayt julkaistaan lähempänä ajankohtaa eli pian.

Lähteet: https://dotesports.com/overwatch/news/overwatchs-halloween-terror-2021-begins-oct-12

https://dotesports.com/overwatch/news/draugr-reinhardt-revealed-for-overwatch-halloween-terror-2021

Leave a Reply