SuomieSports.fi

Suomalaiset tulessa karsinnoissa

Siinä missä OG näytti närhen munat KOVAlle kahdessa kartassa suoraan, on suomalaisia siis vastakkain myös tänään illalla myös karsintojen finaalissa, mistä voittaja jatkaa Rio de Janeiroon. KOVA oli kuitenkin OG:lle kova vastus, vaikka OG voitti KOVAn valitseman Dust 2:n selvästi 16-4, tuli se OG:N valitsemaan Infernoon revanssi mielessä ja pääsikin hätyyttelemään jopa karttavoittoa, mutta OG vei toisenkin kartan lopulta 16-14, näin OG ja Aleksi jatkavat finaaliin. Finaalissa vastaan tulee toinen suomalaisväritteinen joukkue Godsent, jossa pelaa Jesse ”zehN” Linjala. Tänään jo aiemmin pääsynsä Rioon varmistivat fnatic, Complexity, Heretcs sekä NiP.

OG vs GODSENT ottelussa OG on vedonlyönnissä pieni etukäteissuosikki, mutta kuten tänä vuonna on tullut selväksi, isotkin ennakkosuosikit voivat hävitä. GODSENT on maailmanlistan 18 ja hävisi edellisen ottelunsa Complexitylle. OG ja Aleksi Virolainen ovat maailmanlistan sijalla 16 alla 2-0 voitto KOVASTA mutta 2-0 tappio Hereticsille, joten sekä GODSENT että OG ovat voiton päässä seuraavasta askeleesta edetä maailmanlistalla.

Meidän valintamme tänä iltana on OG.

1 Comments
  • lohjaguru
    reply
    9.3.2020

    GODSENT otti 2-1 voiton megapitkässä ottelussa ja koko kolmen kartan ottelun paras pelaaja oli GODSENT joukkueen suomalainen Jesse ”zehN” Linjala.

Leave a Reply