Sunnuntain uutisia

Tänään tulessa ENCE pelatessaan BIG vastaan ja OG pelaa Cloud9 vastaa. Etukäteen ajateltuna ENCE:llä kova paikka ja OG:n aika näyttää mihin tiimi pystyy. Samalla sunnuntaina ollaan kuultu uutisia Jesse Linjalan GODSENT tiimistä, joka penkitti kRYSTALin eli joukkueensa pelin sisäisen johtajan. Tämän myötä huhut Luka “⁠emi⁠” Vukovićin tulemisesta GODSENT tiimiin saivat lisää vauhtia.

Tänään BIG vei ensimmäisen kartan ENCE:n valinnan jatkokierroksilla, joten ei ENCE vielä ole heittänyt pyyhettä kehään, vaikka Jampin pelipanos ei tänäänkään ole ollut niitä tuloksekkaampia, ja onko sittenkin niin, että  nuorukainen ei ole vielä valmis tälle tasolle?

OG sensijaan otti jatkokierroksilla ensimmäisen kartan Cloud9 valinnasta NUKE ja on tätä kirjoittaessa ottamassa vakuuttavasta toisen karttavoiton Miragesta ja samalla puhtaan 2-0 voiton Cloud9:stä. Aleksi Virolainen on pitkästä aikaa ollut tänään taas pelipäällä – onko kyse vain siitä, että Cloud9 on OG:lle helppo vastustaja, vai pelaako joukkue tänään paremmin kuin pari edellistä kohtaamistaan???

Miten sitten ENCE? Toisena kartta on Mirage, joka on tähän asti ollut ENCE:lle melkoisen vaikea ja voittoja vain 25% pelatuista kerroista. Entä nyt= Tuoko DOTO tarvittavan yllätyksen BIG:in kaatoon?

Case GODSENT

Miten käy GODSENT tiimin? Pelit menneet alta lipan ja nyt yksi pelaaja hyllylle ja uutta hakuseen, onko tässä GODSENTin uusi nousu? Nyt penklitetty Kevin “⁠kRYSTAL⁠” Amend oli viimeinen tiimin jäsen, joka oli originaalissa NoChange joukkueessa.
GODSENT:
Martin “⁠STYKO⁠” Styk
Montenegro Pavle “⁠Maden⁠” Bošković
Denmark Asger “⁠Farlig⁠” Jensen
Finland Jesse “⁠zehN⁠” Linjala


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä

Leave a Reply