Image Alt

SuomieSports.fi

Sunnuntain uutisia

Tänään tulessa ENCE pelatessaan BIG vastaan ja OG pelaa Cloud9 vastaa. Etukäteen ajateltuna ENCE:llä kova paikka ja OG:n aika näyttää mihin tiimi pystyy. Samalla sunnuntaina ollaan kuultu uutisia Jesse Linjalan GODSENT tiimistä, joka penkitti kRYSTALin eli joukkueensa pelin sisäisen johtajan. Tämän myötä huhut Luka “⁠emi⁠” Vukovićin tulemisesta GODSENT tiimiin saivat lisää vauhtia.

Tänään BIG vei ensimmäisen kartan ENCE:n valinnan jatkokierroksilla, joten ei ENCE vielä ole heittänyt pyyhettä kehään, vaikka Jampin pelipanos ei tänäänkään ole ollut niitä tuloksekkaampia, ja onko sittenkin niin, että  nuorukainen ei ole vielä valmis tälle tasolle?

OG sensijaan otti jatkokierroksilla ensimmäisen kartan Cloud9 valinnasta NUKE ja on tätä kirjoittaessa ottamassa vakuuttavasta toisen karttavoiton Miragesta ja samalla puhtaan 2-0 voiton Cloud9:stä. Aleksi Virolainen on pitkästä aikaa ollut tänään taas pelipäällä – onko kyse vain siitä, että Cloud9 on OG:lle helppo vastustaja, vai pelaako joukkue tänään paremmin kuin pari edellistä kohtaamistaan???

Miten sitten ENCE? Toisena kartta on Mirage, joka on tähän asti ollut ENCE:lle melkoisen vaikea ja voittoja vain 25% pelatuista kerroista. Entä nyt= Tuoko DOTO tarvittavan yllätyksen BIG:in kaatoon?

Case GODSENT

Miten käy GODSENT tiimin? Pelit menneet alta lipan ja nyt yksi pelaaja hyllylle ja uutta hakuseen, onko tässä GODSENTin uusi nousu? Nyt penklitetty Kevin “⁠kRYSTAL⁠” Amend oli viimeinen tiimin jäsen, joka oli originaalissa NoChange joukkueessa.
GODSENT:
Martin “⁠STYKO⁠” Styk
Montenegro Pavle “⁠Maden⁠” Bošković
Denmark Asger “⁠Farlig⁠” Jensen
Finland Jesse “⁠zehN⁠” Linjala

Leave a Reply