Sponsorointi

SuomieSports ottaa tulevaisuudessa aktiivisen roolin myös suomalaisen e-urheilun sponsorointimarkkinoilla. Emme ole itse lähdössä sponsoroimaan tiimejä tai organisaatioita, mutta toivomme pystyvämme luomaan hubin, jonka kautta suomalaiset eteenpäin pyrkivät joukkueet voivat löytää uusia sponsorointisopimuksia sekä sponsorimahdollisuuksia. Samalla SuomieSports toimii myös yritysten suuntaan sanansaattajana ja suomalaisen e-urheilun kehittäjänä. Vaikka tärkeintä on pelaajat ja pelaaminen, on rahallakin oma merkityksensä varsinkin siinä vaiheessa kun tietokonepelaamisesta halutaan ammatti.

Jos olet kiinnostunut mainosmahdollisuuksista tällä sivustolla, tai YLEENSÄKIN e-urheilun parissa Suomessa ja Euroopassa, tai kiinnostunut sponsoroimaan joukkuetta, tapahtumaan tai organisaatiota, ota yhteyttä.

Mitkä suomalaiset yritykset ovat selkeästi mukana sponsorointikuvioissa ja millä tavalla?

Gigantti

Team Gigantti on elokussa 2017 perustettu suomalainen elektronisen urheilun seura, jonka omistaa kodinelektroniikkaketju Gigantti. Se on Sponsor Insightin mukaan Suomen kolmanneksi seuratuin elektronisen urheilun seura ENCE eSportsin ja HAVU Gamingin jälkeen

Telia

Telia Esports Series -e-urheilusarjassa pelataan taktista Counter Strike: Global Offensive -taistelupeliä, eli CS:GO:ta. Pelissä kaksi viiden hengen joukkuetta taistelevat toisiaan vastaan vaihtuvissa ympäristöissä. CS:n juuret ulottuvat 90-luvulle saakka ja peli on vieläkin yksi suosituimmista taistelupeleistä.

Mediatalo Keskisuomalainen

Keskisuomalainen on mm. KOVA Esports joukkueen pääsponsori.

POWER

Power on Suomessa mm. KOVA Esports joukkueen toinen pääsponsori.

Veikkaus

Suomen valtiollinen rahapelimonopoli Veikkaus toimii mm ENCE Esports joukkueen sponsorina.

ELISA viihde

Elisa Viihde on HAVUn strateginen kumppani suomalaisen esports-kulttuurin kehittämisessä. Elisa Viihde tukee HAVUn joukkueita sekä yhteistyössä järjestämme HAVU Akatemia -ohjelmaa (linkki akatemia-sivulle), joka tarjoaa nuorille pelaajille väylän kehittyä kansainvälisen tason ammattilaispelaajaksi.#HAVUakatemia

Jimm’s

Jimms on HAVUn pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka tarjoaa HAVUn pelaajille, Stream Teamille sekä managementille viimeistä huutoa olevat pelikoneet ja tarvikkeet.

Oman yrityksen saaminen mukaan e-urheilun lähelle

Jos yritykselläsi on mielenkiintoa lähteä hakemaan näkyvyyttä nuorten ja nuorten aikuisten piiristä, ota yhteyttä SuomieSports hallintaan. Helpoin tapa on laittaa tässä vaiheessa vapaamuotoinen sähköposti osoitteeseen co-ops@suomiesports.fi ja kertoa, minkälaisesta yhteistyöstä olisi kiinnostunut, tai edes että on kiinnostunut näkyvyydestä e-urheilun parissa. Me SuomiEsports tiimissä käsittelemme viestinne, kysymme varmasti lisää ja otamme teidän puolestanne keskustelujemme jälkeen yhteyden sopiviin e-urheilu joukkueisiin ja organisaatioihin.