ROCCAT paljastaa Torch-mikrofonin – studiolaatuinen ääni pelaajille, striimaajille ja intohimoisille sisällöntuottajille

TänäänROCCAT paljasti ensimmäisen studiotason USB-mikrofoninsa, joka on suunniteltu pelaajille, striimaajille ja intohimoisille sisällöntuottajille. Torch varmistaa, että sisällöntuottajat kuulostavat aina virheettömiltä tarjoamalla ammattimaisia ominaisuuksia, kuten 24-bittisen äänenlaadun, kaksoiskondensaattorisuunnittelun, viiveettömän mikrofonin monitoroinnin ja sisäänrakennetun pop-suodattimen. Sen tyylikäs ja älykäs muotoilu, jossa on ROCCAT:n älykäs AIMO RGB-valaistus sekä ajuriton asennus, on yhteensopiva monenlaisten vaimennuspidikkeiden, puomivarsien ja muiden lisävarusteiden kanssa.

Haluamme, että ajatus ammattimaisena pelaajana tai luojana toimimisesta on kaikkien ulottuvilla. Pelaajat katsovat suosikkistriimaajiaan ja innostuvat luomaan sisältöä itse, eikä studiotason mikrofoni ole enää ylellisyyttä, se on pakollinen lisävaruste. Torch on tyylikkään näköinen mikrofoni, joka tarjoaa korkealaatuisia tallenteita hyvään hintaan, ja se näyttää upealta pöydälläsi muiden AIMO-yhteensopivien ROCCAT PC -lisävarusteiden vieressä.” René Korte, ROCCAT:n perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja sanoi.

ROCCAT:n Torch julkaistaan 15. elokuuta, 2021 105,99€ OVH:lla, ja on ennakkotilattavissa tänään valituilta jälleenmyyjiltä Suomessa sekä osoitteesta www.roccat.com.

Täynnä ominaisuuksia oleva ja AIMO-yhteensopiva ROCCAT:n ensimmäinen studiotason USB-mikrofoni tuottaa lähetyslaatuista ääntä ja täydentää ROCCAT:n työpöytäekosysteemiä

Leave a Reply