Rainbow Six Extraction -toimintapeli julkaistaan tammikuussa kaveripassin kera

Rainbow Six -pelisarjan uusin tulokas laajentaa taktisen ja ryhmävetoisen toimintapelin teemoja taisteluihin tuntematonta muukalaisuhkaa vastaan. Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction julkaistaan tammikuussa 2022 yhdessä ainutlaatuisen Buddy Pass -kaveritoiminnon kera. Lisäksi peli tukee eri alustojen välistä pelaamista ja etenemistä. Peli on nyt ennakkotilattavissa normaalia huokeampaan hintaan.

Kiivastempoista ja yhteistyöhenkistä toimintapelaamista tarjoava peli sisältää monipuolisen hahmonkehitysjärjestelmän eri pelihahmoille eli operaattoreille. Jokaisella näistä on omat erikoistaitonsa sekä varustuksensa ja aseensa, jotka näin tukevat erilaisia pelityylejä. Pelissä on neljä eri vaikeustasoa sekä 12 täysin uutta ja yllätyksellistä pelikarttaa. Jokainen näistä kentistä on jopa kolme kertaa Rainbow Six Siege -pelin vastaavia isompia. Pelikentät sijoittuvat neljälle dynaamiselle alueelle ja tarjoavat vaihtelua pelin etenemisen myötä.

Eri operaattoreille on valittavissa jopa yli 60 erilaista asetta sekä Rainbow Six Siegestä tuttuja varusteita sekä täysin uudenlaisia REACT-joukkojen varusteita. Pelille on myös luvassa julkaisun jälkeistä lisäsisältöä, joka tuo mukanaan uutta tekemistä ja erilaisia palkintoja.

Extraction-pelin mukana tulee kaksi Buddy Pass -kutsukorttia, joilla voi kutsua kavereitaan mukaan pelaamaan. Kutsun avulla kaveri voi pelata peliä ilmaiseksi jopa 14 päivän ajan useimmilla pelialustoilla. Tämän kutsuajan aikana kerätyt kokemuspisteet ja muu edistyminen tallentuvat pelaajakohtaisesti, joten mikäli pelaaja ostaa pelin, jo saavutetut edistysaskeleet siirtyvät automaattisesti pelaajaprofiilin mukana käyttöön. Lisäksi pelin ennakkotilaajat saavat käyttöönsä Orbital Decay Cosmetic Bundle -lisäpaketin. Se sisältää kosmeettisia lisävarusteita omille operaattoreille. Pelin perusversion lisäksi myynnissä on pelin Deluxe-versio, joka sisältää peruspelin ohella kolme lisäsisältöpakettia.

Erikoislisänä jokainen molemmat Rainbow Six Siege- ja Rainbow Six Extraction -pelit omistava pelaava saa käyttöönsä United Front -lisäpaketin. Se sisältää neljä ainutlaatuista varustepakettia, joiden sisällön saa käyttöön kummassakin pelissä. Lisäksi pelaaja saa käyttöönsä kaikki Extraction-pelin operaattorit myös Siegen puolella.

Katso esittelyvideo alta

Leave a Reply