Samsung The Frame QLED 4K Smart TV

Osallistu kilpailuun ja voita DNA:lta Samsung QLED televisio

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024), 65″

TV, kun on päällä ja taideteos, kun se on pois päältä

Valoheijastukset minimoiva 4K Ultra HD -näyttö

Vaihda tyyliä TV:n vaihdettavilla kehyksillä

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Samsung The Frame: Eleganssia olohuoneen sisustukseen

Samsung The Frame yhdistää teknologian ja taiteen ainutlaatuisella tavalla, toimien paitsi huippulaatuisena televisiona myös olohuoneen tyylikkäänä sisustuselementtinä. Tässä artikkelissa kerromme, miten voit sovittaa Samsung The Frame -television esteettisesti osaksi kotisi sisustusta.

Tyylikäs muotoilu

Toisin kuin perinteiset televisiot, The Frame on suunniteltu näyttämään kehystetyltä taideteokselta. Sen Art Mode -toiminto mahdollistaa taideteosten tai henkilökohtaisten valokuvien esittämisen, kun televisio ei ole käytössä. Laaja valikoima kehysvaihtoehtoja mahdollistaa television sovittamisen erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni tai perinteinen koti.

Kehysten valinta ja sijoittelu

Valitsemalla sopivat kehykset, The Frame integroituu saumattomasti olohuoneen sisustukseen. Kehykset ovat saatavilla useissa eri materiaaleissa ja väreissä, jotka mahdollistavat täydellisen yhteensopivuuden muun sisustuksen kanssa, muuntaen television tilan keskipisteeksi.

Optimaalinen sijoitus

Paras paikka The Framelle on huoneen keskeinen seinä, jossa se toimii kuin seinälle ripustettu maalaus. Voit myös sijoittaa television strategisesti niin, että se on ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomion huoneeseen astuttaessa. Television korkeus ja sijainti on tärkeää miettiä huolellisesti, jotta se sopii harmonisesti ympäröivään tilaan.

Sisustukseen integrointi

The Frame sopii loistavasti eri sisustustyyleihin valitsemasi kehyksen mukaan. Se voi olla minimalistisen modernin kodin elegantti lisä tai perinteisemmän sisustuksen luonnollinen osa. Televisio voi myös toimia osana laajempaa seinäasetelmaa, yhdessä muiden taideteosten tai sisustuselementtien kanssa.

Tilanjako-elementtinä

Erityisesti suurissa, avoimissa tiloissa The Frame voi toimia tilanjakajana. Sen asettaminen jalustalle tai seinälle ei ainoastaan tarjoa visuaalista nautintoa, vaan auttaa myös luomaan selkeät alueet eri toiminnoille, kuten erottamaan olohuoneen ja ruokailutilan.

Samsung The Frame tarjoaa upean mahdollisuuden yhdistää viihde ja taide osaksi kotisi sisustusta, tuoden tilaan sekä toiminnallisuutta että visuaalista vetovoimaa.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ on älytelevisio, joka on suunniteltu yhdistämään korkealaatuinen kuvanlaatu ja tyylikäs muotoilu. Tämä televisio ei ainoastaan tarjoa huipputason katselukokemusta, vaan se on myös suunniteltu toimimaan taide-esineenä, kun sitä ei käytetä aktiivisesti. Tässä muutamia avainominaisuuksia ja -hyötyjä, jotka erottavat tämän mallin muista markkinoilla olevista televisioista.

Teknologiset ominaisuudet

Samsung The Frame (2024) hyödyntää Quantum Dot -teknologiaa, joka tuottaa yli miljardi värisävyä, tarjoten uskomattoman värien eloisuuden ja syvyyden. 4K-resoluutio varmistaa, että kuva on kristallinkirkas ja yksityiskohtainen. Tämä 65-tuumainen malli sisältää myös HDR10+ -tuen, mikä parantaa kuvan dynaamista aluetta, tehostaen tummien ja vaaleiden alueiden yksityiskohtia. Lisäksi televisio on varustettu älyteknologialla, joka mahdollistaa suosittujen suoratoistopalveluiden, kuten Netflixin ja Amazon Prime Videon käytön.

Muotoilu ja Art Mode

The Frame -televisio on suunniteltu muistuttamaan taideteosta. Kun et katso televisiota, voit aktivoida Art Moden, joka muuttaa näytön virtuaaliseksi tauluksi. Voit valita näytettävät taideteokset laajasta, jatkuvasti päivittyvästä galleriasta tai ladata omia kuvia, jolloin televisio sopeutuu täydellisesti sisustukseesi ja heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi. Kehykset ovat vaihdettavissa, ja ne tulevat eri tyyleissä ja väreissä, joten voit mukauttaa ulkonäköä vuodenaikojen tai sisustuksen muutosten mukaan.

Yhteysominaisuudet ja käyttäjäystävällisyys

The Frame (2024) tarjoaa monipuoliset yhteysominaisuudet, mukaan lukien useita HDMI-portteja uusimpia pelikonsoleita ja muita laitteita varten. Langaton yhteys on sujuva, ja sisäänrakennetut äänikomento-ominaisuudet, kuten tuki Bixbylle, Amazon Alexalle ja Google Assistantille, tekevät laitteen käytöstä helppoa ja intuitiivista. Tämän lisäksi Samsungin SmartThings-sovelluksen avulla voit hallita muita älykotilaitteita suoraan televisiostasi.

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ on paljon enemmän kuin televisio — se on monipuolinen laite, joka tarjoaa sekä poikkeuksellisen katseluelämyksen että toimii taideteoksena olohuoneessasi, tehden siitä ihanteellisen valinnan taidetta ja teknologiaa arvostavalle kuluttajalle.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Lue myös: Foodora aihe (diginy.fi sivutolta)

Leave a Reply