a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Odotetussa Rainbow Six Extraction -toimintapelissä pelaajat torjuvat uudenlaisia uhkia

Jo vuosikymmenten ajan on erikoiskoulutetuista sotilaista koostettu Rainbow-tiimi torjunut monenlaisia uhkia kansalaisten suojelemiseksi. Niin panttivankitapaukset, terroriteot kuin ydinaseuhkatkin on pysäytetty etevien taktisten joukkojen toimesta. Nyt Rainbow-sotilaat ovat vaaroista vaikeimman ja haastavimman edessä, sillä vastassa on tuntematon ja alati mutatoituva muukalaisuhka, jonka voimavarat ja potentiaali ovat tuntemattomia. Voiko edes huipputason sotilasjoukkio pysäyttää epäinhimilliset hirviöt?

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction -pelistä julkaistiin eilisillan PlayStation Showcase 2021 -tapahtumassa uusi esittelyvideo, joka esittelee peligrafiikoita ja tiivistunnelmaista toimintaa upealla tavalla.

Rainbow Six Extraction asettaa pelaajan sotilastiimin jäsenen rooliin. Jokainen jäsenistä muodostaa sotilasyksikön, joka koostuu enimmillään kolmesta eri sotilasoperaattorista. Nämä ovat tuttuja Rainbow Six: Siege -hahmoja eri kansallisuuksista ja näistä jokaisella operaattorilla on omat taitonsa ja erikoisvarusteensa. Vastaansa tiimiläiset saavat salaperäiset Archæans-olennot, joiden 13 eri olomuotoa ovat arvaamattomia ja vaarallisia vastuksia. Jokaisella eri olentomuodolla on lisäksi omat vahvuutensa ja heikkoutensa, hyökkäystapansa ja erikoisuutensa. Erilaiset mutaatiot, olentopesäkkeet ja itiöt tuovat mukanaan oman kiehtovan vivahteensa. Sotilasoperaattorien asevalikoima koostuu peräti 65 eri aseesta, jonka lisäksi käytössä on kymmenen tuttua varustetta Siege-pelistä sekä 15 uudenlaista lisävarustetta vihollisuhan torjumiseen. Vihollisuhkaa torjutaan neljällä eri alueella ympäri Yhdysvaltoja 12 erilaisella pelikartalla. Ainutlaatuisen karttasuunnittelun myötä kentät ovat dynaamisia, jonka ansiosta yksikään pelikerta ei ole tismalleen samanlainen.

Rainbow Six Extraction julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille tammikuussa 2022. Peli tulee saataville myös Stadia- ja Ubisoft+ -tilauspalveluihin. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Leave a Reply