Bus Simulator 21 antaa pelaajalle avaimet linja-auton ohjaamiseen

PAN Vision Finlandin jakelema ja Astragon Entertainmentin julkaisema Bus Simulator 21 on nyt saatavila pelikonsolipelaajille.

Bus Simulator 21 antaa pelaajalle mahdollisuuden kokea linja-autojen ajamista suurkaupunkien reittejä pitkin. Linjurien tulee noudattaa niille määriteltyjä aikatauluja ja tarjota matkustajilleen turvallinen julkisen liikenteen matkakokemus. Mutkia matkaan tuo muu liikenne sekä etenkin ruuhka-aikojen haasteet. Myös bussien asiakkaisiin liittyvät tilanteet, kuten liputta kulkevat ja lujalla äänenvoimakkuudella musiikkia kuuntelevat matkustajat aiheuttavat ongelmia, jotka pitää ratkoa. Lisäksi tukitut bussipysäkit ja tahritut istuinpaikat aiheuttavat harmaita hiuksia tunnolliselle kuljettajalle.

Erilaisten linja-autojen valikoima on monipuolinen ja kattava. Mukana on peräti 30 erilaista vaihtoehtoa kansainvälisesti tunnetuilta automerkeiltä. Näitä ovat muun muassa Volvo, Scania, Mercedes-Benz, Setra, IVECO BUS ja MAN. Valikoimaa täydentävät suomalaisittain vähemmän tunnetut merkit, kuten Alexander Dennis, BYD, Grande West ja Blue Bird. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa pelaajalla on myös mahdollisuus ajaa kaksikerroksisia linja-autoja ja sähköbusseja.

Isoja kaupunkialueita on mukana kaksi erilaisine kaupunginosineen. Uudenlaisena kaupunkikokemuksena pelaajat pääsevät ajamaan amerikkalaisen Angel Shoren katuja. Toisena pelialueena on uudistettu ja edellisestä pelistä tuttu eurooppalainen Seaside Valley. Kaupungit eroavat toisistaan merkittävästi, mikä tekee kahden pelialueen julkisen liikenteen hallinnasta mielenkiintoista ja hauskaa puuhaa. Kummassakin kaupungissa on omat toisistaan erottuvat kaupunginosansa ja alueensa. Näitä ovat esimerkiksi vilkkaat kiinalaiskorttelit, upea promenadi, kolkot teollisuusalueet, monenlaiset lähiöt ja nykyaikaiset bisneskeskittymät.

Pelaaja voi myös mukauttaa omaa pelikokemustaan monipuolisin vaikeussäätimin. Halutessaan pelaaja voi vain keskittyä tiettyjen pelimuotojen pelaamiseen. Pelaaja voi myös ulkoistaa ajamisen tekoälykuskeille ja keskittyä ajamisen sijasta linjuribisneksen hallintaan. Omien aikataulujen ja reittien suunnittelu, linja-autojen ostaminen ja myyminen sekä matkustajien matkatarpeiden huomioiminen on oma kiehtova osa-alueensa pelin seesteisessä maailmassa.

Vaihtuvien vuorokaudenaikojen ja eri sääolosuhteiden ansiosta pelimaailma tuntuu aidolta ja elävältä. Pelimaailman realistisuutta on parannettu entisestään, mikä näkyy liikenteen ja jalankulkijoiden toiminnassa. Lopputuloksena on entistä vaikuttavampi pelikokemus yksityiskohtineen.

Yksinpelikokemuksen lisäksi mukana on kiehtova moninpelitila, jossa pelaajat voivat yhteistuumin huolehtia kaupungin bussiliikenteen toimivuudesta. Myös pelin yleiseen hallittavuuteen on tehty parannuksia. Pelaaja voi nopeuttaa ajankulkua tai pikasiirtyä tietyille pysäkeille halunsa mukaan. Näin omaa pelaamista voi räätälöidä ja hienosäätää monin eri tavoin painopistettä vaihdellen. Tämä osaltaan rikastuttaa pelattavuutta ja antaa pelaajalle paremmat ohjat pelistä nauttimiseen. Bus Simulator 21 tukee tavallisten peliohjainten lisäksi useimpia ratti- ja poljinyhdistelmiä.

Pelin julkaisuvideon voit katsoa alapuolelta


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Leave a Reply