SuomieSports.fi

Maanantaina Complexity vs ENCE

ENCE treenaa – tuleeko nyt voitto? Kuva ENCE Twitter.

Onko ENCE:lle ollut hyötyä pidemmästä tauosta, ja minkälaisella asenteella suomalaistiimi lähtee DreamHack Master Winter 2020 turnaukseen?

Laajalla kansallisuuspohjalla pelaava Complexity lähtee tilastollisena suosikkina peliin vaikka alla tappiota Cloud9 ja Vitality, mutta voitot Sproutista, BIGistä ja NaVista. ENCEllä pitkä tappioputki alla, joka pitäisi vähitellen saada poikki tai joukkue saa heilutella bye-byt kansainvälisille pelikentille.

Complexity voitti ENCE:n viimeksi syyskuussa selvästi 2-1 kartoin jättäen ENCElle vain Trainin ja ottaen ratkaisevan Overpassin 16-6. ENCEllä oli mahdollisuudet Miragessa, mutta Complexity voitti sen 16-13.

ENCE:n ongelma oli pitkään, että joukkue pärjäsi vain Dust2 ja Train kartoissa ja niistä yleensä vain toinen jäi itse otteluun ja tuloksena usein 2-1 tappioita. Onko joukkue nyt päässyt uudelle kokoonpanolla luomaan uusia kuvioita muihinkin karttoihin ja nähdäänkö maanantaina täysin uudistunut ENCE? Meillä on kuitenkin nyt ENCE jossa vanhaa tiimiä ovat vain Allu ja suNn ja loput kolme kaveria ovat käytännössä uusia tulokkaita, joilla ei ole kuin näytettävää tällä tasolla. Onko jo Jampin aika näyttää, että kaveri osaa tehdä myös oikeita päätöksiä tiukoissa paikoissa?

Kaiken logiikan vastaisesti, me luotamme ENCE:n kykyyn saada voittotason tiimi ja yhteistyö, jolla se kaataa Complexityn maanantaina.

Leave a Reply