a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Kuukausiarvonta

SuomieSports on aloitettu syksyllä 2020 ja alusta alkaen tavoitteena oli laaja-alainen katsaus suomalaiseen e-Urheiluun, mutta myös ajatuksena oli tarjota kävijöillemme jotain kivaa. Joten tällä sivulla julkaisemme aina käynnissä olevat kuukausiarvonnat. Kerromme näistä myös Facebook kanavalla ja kenties muissakin sosiaalisen median kanavissamme, mutta ainoa paikka missä voit osallistua kilpailuihin ja arvontoihin on tämä oma sivustomme.

Toukokuussa arvottiin kuulokkeet ja nyt kesäkuun arvonnassa on tarjolla suomalaista designia, eli GAMEPAD-kaulakoru!

Miten pääset mukaan arvontaan?

Käy tykkäämässä meidän Facebook-sivusta sekä lähde seuraamaan meitä Twitterissä, arvomme nimittäin tämän GAMEPAD korun näiden kahden kanavan tykkääjien kesken keskiviikkona 30.6.2021, aikaa on siis koko kesäkuu!!!

ELi jos olet mukana seuraamassa ja tykkäämässä meistä molemmissa kanavissa, tuplaat mahdollisuutesi, ja jos vielä lähdet seuraamaan meitä Twitchissä, saat siitä kolmannen mahdollisuuden! Mitään lomakkeita ei ole missään kanavissa ja otamme vanhaan tapaan yhteyttä suoraan voittajaan. Emme julkaise itse voittajien nimiä, joten voittajat voivat itse sitten aina halutessaan näyttää sosiaalisen median kanavissa voittonsa näin halutessaan liittämällä omaan päivitykseen #suomiesportsfi tagin!

Jos vielä kerrot kaverillesi……. annat hänellekin mahdollisuuden voittaa, ja nähdä taas omalta osaltaaan mitä meillä on tarjolla heinäkuun arvonnassa.

Tue toimintaamme ja kehitystämme

Ja jos siltä tuntuu, että on nälkä ja haluaisit tilata jotain Woltilta tai Foodorasta, muista tilata se näiden linkkien kautta – tuet silloin muutamalla sentillä meidän toimintaa, eikä se maksa sinulle yhtään sen enempää!