Image Alt

e-Urheilu koulutus

Suomi on yksi e-urheilun edelläkävijä maista ja meillä on mahdollisuus kouluttautua e-urheilun alalla. Elektronista urheilua voi opiskella Suomessa useissa eri oppilaitoksissa ja kansanopistoissa.

Valmentaudu eSports alan ammattilaiseksi

Hakuajat vaihtelevat riippuen koulutuksesta, tarkemmat tiedot löytyvät aina koulutuksen omilta verkkosivuilta. Me SuomieSports.fi sivustolla kerromme ja tiedotamme mahdollisuuksien mukaisesti eri opinahjojen tarjonnasta näillä sivuilla nyt ja tulevaisuudessa. Jos sivultamme puuttuu merkittäviä tietoja, laittakaa siitä meille infoa: gamer@suomiesports.fi osoitteeseen.

Oppilaitokset

Vector game room with people playing digital entertainment, modern esports concept. Night stream with friends in neon light in club, lounge. Joysticks, gamepads and players in cozy armchairs.

esillä olevit koulutuspaikkoja:

Incoach

Kajaanin ammattikorkeakoulu eSports

Prakticum

Raahe eSports Academy

Sasky Esports

Mahdollisuudet lisääntyvät

Elektroninen urheilu eli e-urheilu on videopelien pelaamista kilpailullisesti. Laji on viime vuosina noussut ihmisten tietouteen ja kasvattanut suosiotaan, mutta tiesitkö, että kilpapelaamista voi nykyään opiskella myös Suomessa? Me suomiesports.fi sivustolla tulemma tekemään parhaamme näiden opiskelupaikkojen esille tuomisessa, sekä suomalaisen kilpa- ja ammattipelaamisen eteenpäin viemisessä.