Helmikuun 16. ja suomalaiset tulessa

Miten suomalaiset tiimit pärjäsivät tänään kansainvälisillä kentillä – tuliko kultaa ja mammonaa, voittoja vai tappiota? Itseasiassa sekä että. Tämä päivä oli toisaalta aika lailla eilisten odotusarvojen mukainen.

ENCE PUBG ja Korea

ENCE aloitti Korean PUBG tämän viikon taistelut dollarin kuvat silmissä, mutta sijoitukset 16-10-10 kertovat karua kieltä, siitä minkälaiset vastustajat ovat kyseessä. Jos ENCE olisi jäänyt kotiin, olisi siellä varmasti helpommat vastustajat, mutta niin olisi paljon pienempi myös potentiaalinen rahallinen tulos – eikä kukaan täysi järkinen organisaation vetäjä sanoisi ei tällaiselle mahdollisuudelle.

Pelit jatkuvat ENCE:llä Koreassa ja tästä tilanteestä pääseen vain ylöspäin.

HAVU ja SJ Gaming sekä CS:GO

HAVU:lta oli lupa odottaa paljon, ja itseasiassa vain voitto oli odotusarvoisesti hyväksyttävissä oleva tulos tällä kokoonpanolla.

Ja ennen Apeks kohtaamista HAVU oli jo kaatanut ruotsalaisen Lilmix tiimin samoin 2-0 lukemin!

Entä sitten toinen suomalaisjoukkue SJ Gaming, mitä heille kuului?

SJ kohtasi Lilmixin ja ensimmäinen kartta oli suomalaisten oma valinta: Mirage, jossa tuli turpiin 8-16. Toinen kartta oli sitten ruotsalaisten Inferno, ja sekin päätyi suomalaisten tappioksi kun Lilmix vei sen 12-16. Suomalaisista tilastollisesti hyvässä iskussa oli Tony “arvid” Niemelä 1,31 rating tuloksella mutta siihen se jäikin ja Lilmix oli läpi pelin se vetävä joukkue.

Aleksi Virolainen ja OG voittoon

OG vastaavasti otti voiton IEM Katowice 2021 Play-in kohtaamisessa. OG voitti fnaticin 16-9 yhden kierroksen Overpass kamppailussa. fnaticilla ei ollut tällä kertaa mitään jakoa tässä kohtaamisessa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Leave a Reply