HAVU, KOVA ja SJ Relog Median Flagship tiimeinä vuoteen 2021

Asia ei ehkä ole niin iso juttu kuin mitä otsikosta voisi päätellä. Flagship tiimi on nimittäin sellainen CS:GO joukkue, joka on sitoutunut esiintymään vähintään kuudessa Relog Median tapahtumassa kauden 2021 aikana ja suurin osa näitsä Flagship tiimeistä tulevat HLTV:N maailmanranking listan TOP30 joukkueista, mutta myös niiden ulkopuolelta. Suomesta Relog Median turnauksissa nähdään siis vähintäänkin nämä kolme joukkuetta: HAVU, KOVA sekä SJ.

A flagship is a vessel used by the commanding officer of a group of naval ships, characteristically a flag officer entitled by custom to fly a distinguishing flag

Relog Mediasta ja sen rahankäytöstä ja tulevaisuudesta olemme jo kirjoitelleet aiemminkin. Relogin alaisuudessa pelataan sekä Nine to Five että Home Sweet Home cuppeja. Relog julkaisi vuoden 2021 toimintansa tavoitteet jo joulukuussa kertoen kolmesta 100 000 dollarin palkintopotin turnauksesta tammi-maaliskuulle 2021! Ja lisää vielä loppuvuodelle, eli rahaa on jaossa Euroopassa jälleen Relogin toimesta.

Flagship joukkueita on melkoinen läjä, ja mukana on myös ns. akatemiajoukkueet Astralikselta sekä NiP:in Young Ninjas. Lista osallistuvista joukkueista ei ole vielä täydellinen, mutta jo nyt tammikuun puolessa välissä iso osa eurooppalaisista CS:GO kilpajoukkueista ovat sitoutuneet kuuteen esiintymiseen eri turnauksissa vuoden 2021 aikana. 32 joukkuetta on listattu tähän päivään mennessä:

Germany Sprout
Europe Endpoint
United Kingdom Vexed
Europe GamerLegion
Czech Republic Sinners
France LDLC
Denmark North
Denmark Copenhagen Flames
Denmark Astralis Talent
Norway Apeks
Finland HAVU
SwedenYoung Ninjas
Sweden Lilmix
Sweden Galaxy Racer
Finland SJ
Finland KOVA
Russia Gambit
Russia Winstrike
Russia forZe
Russia SG.pro
Belarus Nemiga
Kazakhstan K23
Poland PACT
PolandAnonymo
Poland Izako Boars
Poland AGO
Bulgaria SKADE
Turkey Sangal
Bulgaria FATE
Portugal sAw
Europe Movistar Riders
Portugal OFFSET

Snow Sweet Snow Cup 1 aloittaa

Ensimmäinen turnaus alkaa jo viikon sisällä, kun 18.1. alkaa Snow Sweet Snow Cup #1 ja mukana on heti kaksi suomalaista tiimiä, kun KOVA ja SJ ottavat yhteen Nordic East lohkossa kahta ruotsalaistiimiä vastaan: Lilmix ja Young Ninjas (ps. NiP ei ole mukana FlagShip joukkueissa!).

Kaikkien joukkueiden ei tarvitse edes esiintyä lohkovaiheessa, koska esimerkiksi Gambit ja Virtus.pro pääsevät suoraan playoff vaiheeseen.

Lohkot ovat: CIS1, CIS2, Nordic West, Nordic East, West Europa, Iberia, Balkan sekä Poland eli yhteensä 8 lohkoa, joissa jokaisessa 4 tiimiä ja 16 pääsee eteenpäin. Jokainen lohkosta etenevä tienaa 1000 dollaria ja seuraavasta tasosta eteenpäin 2000 dollaria per joukkue (8 joukkuetta), Playoff vaiheen Main Swiss jatkavat saavat 3000 dollaria per joukkkue ja playoffs vaiheessa on vielä jaossa 44 000 dollaria.

Leave a Reply