HAMK Gaming Academy

UUTISIA HAMK

E-urheilun liiketoiminnan moduuli alkaa jälleen vuoden loppupuolella lokakuussa ja moduuli kestää aina seuraavan vuoden maaliskuulle. Moduulissa on mukana kansainvälinen opiskelijaryhmä, joka tutustuu e-urheilua ympäröivään toimintaympäristöön sekä teoriaan ja muodostaa noiden teemojen kautta näkemyksen siitä, kuinka erilaisten projektien kautta voidaan vaikuttaa e-urheilun kehittämiseen Suomessa.

Moduuli koostuu kolmesta eri opintokurssista, jotka ovat Sports Management, Marketing and Events ja Esports Projects. Moduuli on vapaasti valittavissa ja avoin kaikille Hamkin opiskelijoille. Lisätietoja moduulista löytyy meidän nettisivuilta: https://www.hamk.fi/gaming/#students. Tämän vuoden osalta tehdään jälleen yhteistyötä Hämeenlinnassa järjestettävän Hämpton Games -lanitapahtuman kanssa, jonka lisäksi rakennetaan Valkeakoskelle rakennettavan Hamk Smart Wearables and Gaming-laboratorion tiimoilta selvitys alueen e-urheiluekosysteemistä.

Hämeen ammattikorkeakoulussa e-urheilutoiminnot ovat rakentuneet HAMK Gaming Academy –konseptin alle. HAMK Gaming Academyn tarkoituksena on mahdollistaa opiskelijoille kytkeytyminen e-urheiluun joko liiketoiminnan tai pelikehityksen näkökulmasta. HAMK Gaming Academyn yhteyteen on rakentumassa myös opiskelijayhteisö, jossa opiskelijat toteuttavat turnauksia, liigoja ja kehittävät e-urheilua HAMKin sisällä. HAMK Gaming Academyn kautta opiskelijan on myös mahdollista päästä HAMKin edustusjoukkueeseen, jonka kautta HAMK Gaming -joukkue osallistuu turnauksiin.

HAMKin e-urheilutoiminta käynnistyi vuonna 2020 ja toiminnassa on jo nyt mukana tekijöitä HAMKissa yli 10 eri koulutuksesta. HAMK Gaming Academyn toiminta, kuten e-urheilu yleisestikin, on erittäin kansainvälistä, joten toiminnan kautta opiskelijat saavat myös näkemystä e-urheiluun kansainvälisenä kokonaisuutena.

HAMK Gaming Academyyn ei ole mahdollista hakea erikseen, vaan opintojaksot ja moduulit ovat tarjolla kaikille HAMKin opiskelijoille. Kursseja on kolmella tasolla, jotta opiskelijat voivat rakentaa toimintoon liittyen omat opintopolkunsa. Lisätietoja HAMK Gaming Academysta löydät osoitteesta www.hamk.fi/gaming  

https://www.twitch.tv/hamkgaming

https://twitter.com/hamkgaming?lang=en

Lisätietoja meistä saat laittamalla viestiä

gaming@hamk.fi tai

Eveliina Toivonen, eveliina.toivonen@hamk.fi

Jukka Raitanen, jukka.raitanen@hamk.fi