Image Alt

SuomieSports.fi

Haastattelussa: Aaro “hoody” Peltokangas

Aaro “hooody” Peltokangas on tuttu nimi monelle suomalaiselle ja muuallakin maailmassa. Hän pelasi 2017-18 Nyyrikin CS:GO joukkueessa, mistä siirtyi HAVU:n CS:GO tiimiin tammikuussa 2019 lopettaakseen myös HAVU:ssa heinäkuussa 2020, jolloin suomalainen e-urheilu maailma sai kuulla Aaron siirtyvän pelaamaan Valorant peliä. Hän ehti pelata esimerkiksi HAVU:ssa HLTV:n tilastojen mukaan 1,08 ratingillä voittaen 57,8 % pelaamistaan kartoista. HLTV:n kattavat tilastot kertovat mieliaseeksi AK47:n. Me halusimme tietää, mitä nuorelle miehelle kuuluu kun vuodenvaihteessa hän virallisesti poistuu HAVU:n vahvuudesta ja vapaa tekemään sopimuksen uuden seuran kanssa. Valorant-pelissä, johon hän siirtyi, hän on Vallorant tilastojen mukaan pelannut reilut 1000 kierrosta ja hän on edustanut Orgless-tiimiä viime aikoina.

Koska ja millä aloitit pelaamisen? Ja paljon on ikää nyt?

Tietokoneella aloitin pelaamisen suunnilleen 6 vuotiaana, ensimmäiset pelit jotka muistan oli Runescape ja Counter-Strike, Runescapea tulee vieläkin pelattua 22 vuotiaana.

Missä vaiheessa huomasit olevasi hyvä CS:GO pelaaja?

Ensimmäisessä karsinnassa, jossa pelasin tuli varmaan huomattua, että tässähän pärjää ihan hyvin kun pelas suomalaisia isoja nimiä vastaan.

Mikä sai jättämään pelin ja siirtymään Valorantin pariin?

Motivaation ja kiinnostuksen puute CS:sään, samaan aikaan tuli Valorant ja tykästyin heti, oli sen jälkeen helppo valinta.

Mitä kaipaat suomalaiseen e-urheilu sceneen?

Mitä odotat omalta tulevaisuudelta?

Voittoja ja menestystä Valorantissa.

Pelilliset tavoitteet, onko niitä?

Olla maailman kärjessä.

Millaisena näet eurooppalaisen ja suomalaisen cs:go tulevaisuuden?

Kunhan tää pandemia rauhottuis nii eiköhän se ihan hyvältä näytä.

Ohjeita nuorille, aloitteleville pelaajille?

Muistakaa pitää hauskaa, ei kannata ottaa liian tosissaan mitään peliä.

Aiemmin joulukuussa pelaajat.com haastatteli hoodyä Valorant pelin tiimoilta, haastattelun löydät täältä.

Orgless ja Valorant

Valorantissa Orgless tiimi on pelannut tähän mennessä 48 ottelua ja ottanut niistä 31 voittoa ja viimeiset kymmenen ovat 8-2 voittojen hyväksi. Tiimissä on tällä hetkellä Daniil “pipsoN” Meshcheryakov,
Vincent “Happy” Cervoni, Ričardas “Boo” Lukaševičius sekä Aaro. Toinen suomalainen Niki “delezyh” Sutinen lähti tiimistä juuri joulun alla. Euroopan ranking listalla Orgless on sijalla kuusi.

Leave a Reply