a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Farming Simulator 22 tarjoaa virtuaalista maanviljelyä rajoja rikkoen

Marraskuussa julkaistava Farming Simulator 22 rikkoo moninpelaamisen rajoja tarjoamalla alustojen välisen pelikokemuksen. Ominaisuuden ansiosta tietokoneella ja pelikonsolilla peliä pelaavat voivat liittyä samaan moninpelisessioon keskinäisistä pelialustojen eroista välittämättä. Tämä tarjoaakin pelisarjan tähän asti laajimman ja monipuolisimman Farming Simulator -moninpelikokemuksen.

Uusiutunut farmisimulaatio tarjoaa pelaajilleen myös entistä monipuolisemmat räätälöintimahdollisuudet. Omille pelihahmoille voi valita entistä paremmin, miten pelihahmo pukeutuu ja miltä hahmo näyttää. Tähän kuuluvat sekä hiukset ja kasvojen karvoitus että monipuolinen kattaus erilaisia vaatevaihtoehtoja. Mukana on myös maanviljelypuolelta tuttuja vaatemerkkejä valmistajilta, kuten Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, ELTEN ja Engelbert Strauss.

Uusiutunut Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille 22. marraskuuta 2021. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Leave a Reply