Farming Simulator 22 -kisaliiga aloittaa neljännen kautensa toukokuussa

Farming Simulator 22 -kisaliiga aloittaa neljännen kautensa toukokuussa

Maailman suosituin maanviljelypeli Farming Simulator 22 aloittaa uuden Farming Simulator League (FSL) -pelikauden toukokuussa. Neljännen pelikauden verkkoturnaus järjestetään 14.-15. toukokuuta ja se esitetään suorana lähetyksenä GIANTS Softwaren Twitch-kanavalla. Tapahtuman sponsorit ja palkintopotti julkistetaan lähiaikoina.

Uudistetussa turnausversiossa pelinopeus on perusversiota nopeampi, mikä tekee kisailusta viihdyttävämpää seurattavaa ja haastaa myös kisailijat uudella tavalla. Jopa 40 prosenttia nopeampi pelinopeus erottaa jyvät akanoista, sillä reitinhaun täytyy olla tarkkaan mietittyä ja yhteistyön saumatonta, mikäli mielii pelissä palkintosijoille.

Pelin ilmainen Tournament Client -kisaversio on jo ladattavissa ja pelattavissa. Kisaversion ydin perustuu Farming Simulator 19 -pelin turnausversioon, jossa pelaajat yhteistyössä omissa tiimeissään leikkaavat ja paalaavat viljan talteen sekä toimittavat ne säilöön latoonsa. Kisaversiossa on myös mukana oma harjoitusosio, jossa uudetkin pelaajat voivat harjoitella taitojaan helposti.

Lisätietoa FSL-liigasta löytyy TÄÄLTÄ.

Leave a Reply