Esportal Daily Missions

Esittelyssä Esportalin uusi Daily Missions tehtävät

Nyt voit tienata lisää XP:tä ja levelata nopeammin tekemällä Daily Missioneita! Daily Missionit antavat jokaiselle pelaajalle lisää tavoitteita ottelun voittamisen lisäksi, ja samalla parannat taitojasi servulla!

Uusia tehtäviä joka päivä

Jokainen pelaaja saa jatkossa 3 uniikkia tehtävää per päivä. Tehtävät ovat jaettu 3 eri vaikeustasoon: helppo, keskivaikea ja vaikeat tehtävät.

Jokainen suoritettu tehtävä antaa XP:tä. Saat bonus XP:tä, jos saat kaikki 3 tehtävää suoritettua ennen kuin uudet tehtävät ilmestyvät klo 00:00 jälkeen. Voit perehtyä tarkemmin tehtäviin klikkaamalla “Tehtävät” kuvaketta sivun oikeassa yläreunassa sekä seurata omaa edistymistä tehtävissä.

Saitko hankalan tehtävän?

Kaikilla Premium pelaajilla on mahdollisuus arpoa 1 tehtävä uudelleen per päivä. Arpomalla saat uuden satunnaisen tehtävän edellisen tilalle. Arpomalla saat itsellesi mieluisamman tehtävän jos nykyinen tehtävä osoittautui haasteelliseksi. Muista että sen jälkeen kun olet arponut tehtävän et voi palata alkuperäiseen tehtävään.

Special Missions (tulossa pian)

Päivittäisten tehtävien lisäksi voit pian saada Special Mission -erikoistehtävän. Special Missionit ovat saatavilla vain rajallisen ajan ja ne sisältävät uniikin haasteen. Tekemällä tehtävän voit saada upeita palkintoja kuten tuotteita, CS:GO skinejä, tapahtumalippuja, uniikkeja profiili kehyksiä-tai bannereita yms. Aktiivisilla pelaajilla tulee jatkossa olemaan enemmän mahdollisuuksia voittaa upeita palkintoja!

Esportal tulee kehittämään Missionit sekä XP & Level-järjestelmä jatkossakin, ja lisäämme ominaisuuksia uusien päivitysten myötä kevään aikana! Pysy siis loopissa, nähdään servulla!

LIITY MUKAAN TÄSTÄ


Muuta luettavaa muualta

Tulevaisuuden internet eli 5G

Nopea 5G on uusi tiedonsiirtojärjestelmä, joka tarjoaa merkittävästi nopeampaa ja tehokkaampaa tiedonsiirtoa verrattuna edellisiin 4G- ja 3G-järjestelmiin. 5G-verkko tarjoaa lupauksen tuoda uusia ja tehokkaampia mobiililaitteiden ja IoT-laitteiden (Internet of Things) käyttökokemuksia.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. 

Leave a Reply