Elisa Invitational 2- mitkä ovat suomalaisten mahdollisuudet

ELISA Invitational 2 tarjoilee meille kaksi lohkoa, joissa suomalaisia pelaa vain B-lohkossa. Lohko A:ssa ovat MAD Lions, Apeks, Heroic ja AGF ja MAD Lions aloitti pelit kahdella voitolla. B-lohkossa ovat Dignitas, GODSENT, HAVU ja ENCE:n tilalle nostettu tanskalainen Lyngby Vikings. Viikingit ovat maailmalistan 96 ja joukkue kohtaa tänään avausottelussaan GODSENTin.

ENCE:n puuttuminen luonnollisesti hieman latistaa tunnelmaa emmekä näe HAVU vs ENCE ottelua, mutta mitkä ovat oikeasti HAVU:n mahdollisuudet? Lohkon suosikkina peleihin lähtee GODSENT, mutta onko suomalaisilla yllätysmahdollisuuksia? GODSENT joukkueena on tänä vuonna ollut melkoisen epävarma, välillä otteet ovat aivan mahtavia, ja välillä taas esitetään niitä huonoja ratkaisuja tiiminä. Kysyttäessä Jesse “zehN” Linjalalta, kenet hän näkee tiiminsä vaikeimmaksi vastustajaksi, Jesse nostaa Heroicin. Minimitavoite on omasta lohkosta eteneminen.

Entä HAVU, se kohtaa ensimmäisenä uudella tiimillä pelaavan Dignitaksen. Kerrotaan, että vaikkeivat joukkueet ole pelanneet yhtäkään virallista ottelua vastakkain, on harjoitusotteluita pelattuna. Myös Dignitas näkee ykkösvastustajana ja suosikkina koko turnauksen voitolle Heroicin, joka on ollut melkoisessa tuloskunnossa viimeiset 2-3 kuukautta.

Jos taas kysytään HAVUN Sami “xseveN” Laasaselta Havun tavoitteita, on vastaus selkeä: voittaa Elisa Invitational 2.

Turnausaikataulu:

Maanantai 26.10.
12:30 Heroic vs. Apeks 16-19
MAD Lions vs. AGF 16-13
MAD Lions – Apeks 16-7

Eli maanantaina nähtiin jo ensimmäinen yllätys kun Heroic hävisi avauksessaan Apeksille jatkokentissä 16-19!! Karttana Inferno (8:7; 7:8) (1:4). Aikamoinen yllätys kun Heroic voitti ennen tätä Vitalityn 3-2 Dreamhackin finaalissa!

Tiistai 27.10.
12:30 GODSENT vs. Lyngby Vikings (BO1)
14:00 HAVU vs. Dignitas (BO1)
15:30 Group B Winners match (BO1)

Keskiviikko 28.10.
11:00 Group A Losers match (BO3)
14:00 Group B Losers match (BO3)

Torstai 29.10.
11:00 Group A Decider match (BO3)
14:00 Group B Decider match (BO3)

Sunnuntai 1.11.
16:00 Qualifier final #1 (BO3)
20:00 Qualifier final #2 (BO3)


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä
Pasianssi

Leave a Reply