Counter strike: global offensive opas

Suomiesportsin Counter Strike: Global Offensive oppaalla on tarkoitus antaa paras mahdollinen pelikokemus sinulle pelin aikana. Alla olevalla oppaalla voit saada paremman FPS-lukeman ja suorituskyvyn sitä pelatessasi.

Ensiksi voit määrittää käynnistysasetukset, jota pelisi tulee käyttämään. Käynnistysasetuksien määrittäminen ja lisääminen tapahtuu alla olevien  asetuksien ja kuvien mukaan.

KÄYNNISTYSASETUKSET:

Tämä parametri antaa Counter-Strike-prosessille järjestelmän korkeimman prioriteetin. Teoriassa tämän pitäisi parantaa pelin suorituskykyä, koska se on tärkeämpi kuin muut järjestelmän sovellukset. Emme kuitenkaan suosittele tätä asetusta, koska ero ei ole havaittavissa.
Tämä aloitusparametri antaa pelin käynnistyö nopeammin, koska se poistaa pelin aloitusvideon kokonaan.Tämä on erittäin tärkeä komento välttämään AFK-kieltoa joissakin tilanteissa. Kun sinulla on vähän aikaa palvelimeen pääsemiseen, on parempi olla tuhlaamatta 10 sekuntia intron katseluun.
Tämän käynnistysvaihtoehdon avulla konsoli avautuu automaattisesti, kun peli avataan. Suurin osa pelaajista ei kuitenkaan tarvitse tätä komentoa.
Tämän käynnistyskomennon avulla voit poistaa ohjaussauvan tuen käytöstä, jotta peli käyttää vähemmän resursseja. Kyse on lähinnä pienemmästä RAM-muistin kulutuksesta, mikä joidenkin pelaajien mukaan parantaa pelin suorituskykyä.
Tämä käynnistysvaihtoehto on yksi yleisimmin asetetuista parametreista, ja se tulisi sisällyttää jokaisen pelaajan asetuksiin. Sen avulla peli toimii 128-tikkisenä offline-tilassa (esim. Harjoittelukartoilla) ja yksityisellä palvelimella. Tämä tekee pelistä sujuvamman ja nautinnollisemman. Jos pelaat paljon 128-tikkisillä palvelimilla esim. Faceit, niin suosittelemme ottamaan tämän asetuksen käyttöön.

 

Tämä komento pakottaa pelin käyttämään koko näytön tilaa ja saattaa ratkaista joitain graafisiin asetuksiin liittyviä ongelmia. Suosittelemme tämän vaihtoehdon käyttämistä, koska se vähentää resurssien kulutusta poistamalla Windowsin käyttöliittymän käytöstä. Tämä saattaa myös lisätä FPS:n määrää.

 

Tämä parametri valitsee, kuinka monta kertaa sekunnissa näytön pikselit päivitetään. Sinun tulisi valita monitorillesi korkein mahdollinen arvo. Jos näytössäsi on 144 Hz, kirjoita 144 [arvo tähän] tilalle. 

NÄIN PÄÄSET MÄÄRITTÄMÄÄN KÄYNNISTYSASETUKSET

HARJOITTELE PELISSÄ KRANAATTEJA, SAVUJA JA VALOJA

Jos haluat harjoittella pelissä savujen, polttopullojen ja valojen heittämistä, niin sitä varten tarvitset harjoitustiedoston tai voit ladata steamin workshopista itsellesi mielusan kartan sitä varten. Meidän luoma harjoitustiedosto löytyy alhaalta olevasta linkistä.

Sinun täytyy purkaa harjoitustiedosto sinne minne olet kyseisen pelin asentanut. Polku jonne tiedosto tulisi purkaa on suunilleen:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg
LATAA HARJOITUSTIEDOSTO:
Linkki tulossa myöhemmin!