Arena of Valor ja 10 miljoonan palkintopotti

Arena of Valor on 5vs5 joukkueellinen moba-peli mobiiliin. Sen viime kauden mestaruuskisoissa oli miljoonan dollarin palkintopotti. Arena of Valor on myös mukana Kiinan Hangzhoussa pidettävissä Aasian kisoissa.
Seuraava World Cup on tulossa elokuussa 2022. Kisoihin on mahdollista päästä myös Euroopasta, sillä Eurooppa on yksi kuudesta alueellisesta karsinta-alueesta. Tämä vuosi on neljäs AoV:n mestaruuskisavuosi ja ensimmäinen tällä uudella formaatilla. Vuodelle 2022 jaossa on 10 miljoonaa dollaria, ja voittajalle siitä 3,5 miljoonaa, ja muille TOP4 pääseville on luvassa 250 000 dollaria.

Mobiili esports Arena of Valor (AoV) laajentaa merkittävästi maailmanlaajuisia toimiaan vuonna 2022. Tencentin tytäryhtiön TiMi Studiosin valmistama peli tuo uusia alueita, lähtötason kilpailuinfrastruktuuriinsa, jolloin useammat pelaajat voivat jatkaa polkua ammattilaispeleihin. Millainen tuosta konseptista on lopulta tulossa, on vielä hieman epäselvää, mutta Eurooppa saa oman turnauksensa – joten kenties Suomessakin kannattaa kokeilla oman joukkueen pystyttämistä?

Toinen kehitys ensi vuodelle on, että AoV-kilpailukausi ei  pääty AIC: n kanssa (jossa on oma kahden miljoonan palkintopottinsa). Sen sijaan AoV World Cup toimii pelin maailmanmestaruutena, jossa siis jaossa tuo 10 miljoonaa. Aiemmin tänä vuonna AoV ilmoitti myös yhdistävänsä voimansa TiMi-tuotetun vastineensa Honor of Kingsin kanssa isännöidäkseen yhteisiä MAAILMANMESTARUUSKISOJA vuonna 2022 (AoV on Honor of Kingsin kansainvälinen sovitus Kiinan ulkopuolella). Kingsin MM-kisojen edellisessä turnauksessa palkintopotti oli 8 miljoonaa dollaria. Honor of Kings on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman menestyneimmistä esporteista, joka pyörittää franchising-liigaa Kiinassa, ja tuottaa lähes 3 miljardia dollaria maailmanlaajuisia tuloja .

Urheilusta ja sen seuraamisesta

Muistatko vielä Tukholman Globenin, se on nykyään Avicii Areena. Tai mitä tapahtui juuri Lahdessa, kun Red Bull juoksutapahtuma valtasi Lahden suurmäen? Nykyään tapahtumia on entistä enemmän ja valikoimat sen kun laajenevat – kiitos pitkälti aikuisten lisääntyvän vapaa-ajan ja nousseen elintason. Vai olisiko sittenkin Golf se sinun valintasi, ja sitä auttamassa ovat sitten erilaiset Golf-videot. Tässä kaikessa kehityksessä ja lisääntyneessä tarjonnassa myös vastuullisuus (sustainability) on noussut aivan uusiin otsikoihin.

Taloudenhallintaan apua ja uusia ajatuksia

Lainamarkkinat ovat myös laajentaneet palveluitaan, ja kuka tahansa meistä aikuisista voi hakea lainaa netistä yhdestä palvelusta ja saada vastauksena useamman lainatarjouksen. Toisaalta myös lukemalla voi oppia lisää historiasta, jonka kautta kuitenkin lähes kaikki nykyajankin tapahtumat ovat selitettävissä. Ja jos sitten siitä talousrahasta jää ylimääräistä, niin ainahan naisena voi sitten shoppailla vaikka uusia vaatteita. Taloudenhallinnan ajatusten mukana tulevat helposti suunnitelmiin myös kierrättäminen ja oma hiilijalanjälki, kysymyksiä, joita pitää silloin tällöin miettiä.  Taloudenasioita ajatellessa ja suunnitellessa voi vastaan tulla paljon termejä joista ei ole aiemmin kuullutkaan, kuten annuiteetti ja tasaerä. Tai voihan tilanne olla sellainenkin, että olet tilanteessa missä tarvitset apua toiselta, tai sinä olet se, joka antaa apuja arjen raha-asioiden hoitoon toisen puolesta.

Valmistaudu syksyyn ja talveen

Kun kaikki liikuntasuoritteet ovat kalenterissa, ja oma talous tsekattu kuntoon, on aika tarkistaa auto syksyn kelejä varten, onhan renkaat kunnossa? Syksyn tullessa pitää koiranomistajienkin muistaa pari tärkeätä asiaa koiran kanssa ulkoillessa metsässä. Syksyn tullessa aurinkoiset päivät alkavat hetkellisesti ainakin vähentyä ja syksyn sateet tulevat, silloin voi välillä myös oma työmotivaatio laskea, mutta onneksi voi omalla ajattelulla löytää työmotivaation uudelleen. Toisaalta taas yrittäjät voivat syksyllä miettiä uutta ilmettä oman yrityksen ilmeeseen talvikautta ajatellen, sillä on taloudellinen tilanne maailmalla mikä tahansa, elämä ja liiketoiminta jatkuu kuitenkin.

Leave a Reply