Anno 1800 New World Rising

Anno 1800 -strategiapeli laajenee uuden maailman kasvukaudella

Strategiapeli Anno 1800 päivittyy uudella laajennusosalla, joka tuo mukanaan taloudellista ja teollista kasvua. Uusi New World Rising -lisäosa tuo nimensä mukaisesti uuden maailman asutukseen lisää asukkaita sekä kasvua monellakin eri rintamalla. Lisäksi mukana on kauppavetoinen skenaariotehtävä.

Uudistusten lisäksi New World Rising -laajennus tuo mukanaan valikoiman saaria, kuten Mānolan ison saaren. Sen myötä tulee tavoitetehtävä rakentaa sähköä tuottava pato. Lisäksi valikoimaan ilmestyy uusia rakennettavia rakennuksia, kuten upea jalkapallostadion! Mukana on myös kokonaan uusi asukastyyppi, joka mukanaan sähkön ja uusia tuotantoketjuja.

Laajennuksen mukana tulee myös Old Town Pack Cosmetic -latauspaketti, joka antaa pelaajille työkalut rakennustensa tyylittelyyn. Tämän avulla voidaan tuoda rakennuksille keskiaikaisempi ulkoasu aiempien Anno-pelien tapaan. Lisäksi luvassa on ilmainen päivitys rakennusvalikkoon, mahdollisuus valita ja liikuttaa useita rakennuksia kerralla ja isompi uusien maailmojen karttavalikoima sekä muita pienempiä uudistuksia.

New World Rising -lisäosa on ostettavissa sekä erikseen että osana Anno 1800 -pelin kausikorttia Ubisoft Store-, Epic Games Store- ja Steam-kauppapaikoista. Old Town -lisäosapaketti on erikseen ostettavissa oleva lisäosa, eikä näin ollen sisälly kausikortin valikoimaan.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Talviloma Helsinki
Internet historia
Sijoitusasuntolaina
Sijoitusasunto
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä

Leave a Reply