Image Alt

SuomieSports.fi

Suomi CS:GO 2021 tammikuun tuloksia

Vuosi lähti melkoisella odotusarvolla liikkeelle pari viikkoa sitten ja nyt ENCE heräti koomasta ja julkaisi uuden rosterinsa. Odotuksista huolimatta emme saaneet kuuden miehen rosteria vaan saimme kaikki huomata kuinka Tuomas “saddyx” Louhimaa jätettiin viisikon ulkopuolelle. ENCE kertoo organisaation etsivän Tuomakselle uutta pelipaikkaa. Sen sijaan huomiota herätti toisaalla se, että ENCE rakensi tiiminsä Aleksi “allu” Jallin ympärille koostuen sekä tuoreista lupauksista että vanhoista konkareista. Samalla tiimiin tuli uusi henkinen valmentaja Ville Merinen.

Eetu @sAwCSGO Saha (Head Coach)
Ville @WILLFEEL1 Merinen (Performance Coach)

Marco @SnappiCSGO Pfeiffer
Pawel @Dychacs Dycha
Aleksi @alluCSGO Jalli
Lotan @SpinxCSGO Giladi
Joonas @dotocsgo Forss

ENCE:n ilmoituksen aikoihin alkoivat eri turnauksien aloitusottelutkin ja osa suomalaisista sai menestystä ja osan valikoituja vastustaja jopa ihmeteltiin. ENCE sen sijaan ottaa askeleen kohti tuntematonta. Valmentaja ja Eetu Saha on uuden edessä kun joukkueessa on todellakin mix kokemusta ja nuoruuden intoa, ja eri kansalaisuuksia. Miten periaatteessa kolmen-neljän eri tiimistä kootun joukkueen osaset kohtaavat toisensa. Esimerkiksi Aleksi Jallli on hyvä pelaaja, mutta se ei riitä tällä tasolla – myös tiimin energioiden pitää kohdata, nyt on Aleksin aika näyttää, kuinka hyvä hän oikeasti on.

Suomalaisista mm. IQUE pelasi hyvin DreamHackOpen Qualifiereissa ja pääsi aina neljännelle kierrokselle saakka, jossa vastaan asettui JOONDECASTRO ja matka loppui siihen. SJ ja KOVA aloittivat kansainväliset pelinsä Snow Sweet Snowssa, jossa SJ pelasi ihan lupauksia herättävästi uudella kokoonpanollaan.

Tänään SJ jälleen tulessa

hREDS ja DreamHack

Eikä pidä unohtaa hRedsin positiivista peliasennetta ja tuloksia vaikka sAw voittikin sitten selvästi bo1:n 16-5 Nukessa. Mitä pävän aikana tapahtui: hREDS kaatoi Bidulen 16-8, EPIC-DUDES kaatui 16-2, mutta sitten Spanish IQ olikin kovempi pala ja mentiin aina jatkokierroksille 22-18. Seuraavana vastassa oli etukäteen ajateltuna pahin eli Project X, missä mentiinkin aikalailla tasatahtia, mutta loppupeleissä hREDS näytti kaapinpaikan 16-12 voitolla… sitte olikin aika kohdata sAw.

Uusi tuttavuus Puolasta Anonymo tuli DreamHack openiin ja voitti putkeen niin Young Ninjas, AGO kuin sAw:n ja eteni suljettuihin karsintoihin StylDunowin kanssa. hREDS lopullinen sijoitus 9-16 tässä tammikuun avoimissa.

HAVU aloitti uudella rosterillaan

Ison huomion sai luonnollisesti HAVU:n uuden joukkueen pelaaminen ja vaikka saatiin nähdä lopulta vain kolme karttaa, oli esiintyminen SJ:n tapaan lupauksia tulevaisuudelle antava. HAVU kaatui lopulta sAw:ta vastaan 13-16. Ennen sAw tappiota voitto tuli Shockwavesta 16-0, Sygytt kaatui 16-8 tämän rosterin ekassa matsissa.

NHL uutisia

Meillä ei tällä hetkellä seurata tarpeeksi NHL pelin ympärillä tapahtuvaa mutta edellä mainituista organisaatioista varsinkin hREDS sekä HAVU ovat olleet iskussa.

Leave a Reply