Matias “⁠Banjo⁠” Kivistö fnatic Rising nuorten joukkueeseen

17-vuotias suomalainen täyttää kansainvälisessä joukkueessa avoimeksi jääneen paikan David “prosus”Hessen lähdön jälkeen.
Fnatic Rising on julkistanut 17-vuotiaan suomalaisen Matias “Banjo” Kivistön allekirjoituksen, joka liittyy joukkueeseen tulevan WePlay Academy League Season 2 alkaessa. Kausi käynnistyy 28. syyskuuta.

Tulokas on otettu mukaan vain kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Fnaticin nuorisojoukkue lopetti yhteistyön prosuksen kanssa, saksalainen 18-vuotias, joka palasi edelliseen kotiinsa BIG Academyyn, kun hän oli pelannut WePlay Academy Leaguen avauskauden kansainvälisessä fnaticin joukkueessa.

Suomalaisnuorukaisen taustalta löytyy mm maaliskuu 2021, jolloin hän liittyi veteraanien Kimmo “BASiC” Fagerholmin ja Toni “STOVVE” Liukkosen kanssa CroveNtiin Elisan Pohjoismaiden mestaruusturnaukseen. Banjo pelasi huhtikuussa SAWOn kanssa jälleen STOVVE:nrinnalla, jossa hän ja hänen tiiminsä onnistuivat menemään ensimmäisen IEM Summer Open -karsintaryhmän loppuvaiheisiin asti ennen putoamista 9-16. sijalle ForZelle.

fnatic Rising on palannut täyteen kokoonpanoon Banjon lisäyksen kanssa

Kevin “⁠Kevve⁠” Bohlin
Peppe “⁠Peppzor⁠” Borak
Iulian “⁠regali⁠” Harjău
Francisco “⁠kst⁠” Fragoso
Matias “⁠Banjo⁠” Kivistö


Leave a Reply