eSportsin ja urheilun maailmassa tapahtuu

CS:GO HEROIC lisäongelmia!

Heroic tiimin Nicolai ”HUNDEN” Petersen oli yksi kolmesta valmentajasta, jotka saivat valmennuskiellon käytettyään tietoisesti hyväkseen CS:GO pelissä ollutta bugia, joka tuli suuremmalle yleisölle tietoon viime viikolla.
Toiset kaksi valmentajaa ovat MIBR:n Ricardo ”dead” Sinigaglia sekä Hard Legionin Aleksandr ”zoreR” Bogatiryev. Suurin banni on tulossa venäläiselle Bogatiryeville, joka tullee saamaan kahden vuoden pelikiellon käytettyään bugia peräti kuudessa kartassa kolmen ottelun aikana ESL One: Road to Rio turnauksessa.

Turnauksessa ennätyspottina 34,3 miljoonaa – koska se voidaan pelataan?

Tällä hetkellä kun maailmalla edelleen jylläävä koronavirus (Covid-19), niin on myös samalla epäselvää milloin päästään pelaamaan suurimmasta palkintorahapotista joka on yli 34,3 miljoonaa dollaria.

Pelijulkaisija Valve joutui perumaan toukokuussa Dota 2-pelin maailman mestaruusturnauksen eli The Internationalin. Kyseinen tapahtuma piti järjestää Ruotsissa.

Katso juttu loppuun e-urheilua.com:in sivuilta.

 

Onko e-Urheilu urheilua?

Suomalaisittain kirjoitettu e-urheilu tulee eSports lajista. Kyseessä on tietokonepelejä, joita pelataan useimmiten 4-5 pelaajan tiimeissä toisia joukkueita vastaan. Myös single ja duo-pelejä on eli missä pelataan joko yksin tai kaksin. Suomalainen nimi e-urheilu on herättänyt keskustelua kenties hieman turhaankin, koska kyse on kamppailulajista, missä kaksi osapuolta käyvät kamppailua tietokoneen välityksellä. Parhaat pelaajat omaavat nopeimmat refleksit, hyvän näön ja liikekontrollin sekä ovat harjoitelleet satoja tuntia pelaamaansa peliä.

Voit lukea tämän meidän kirjoittaman jutun loppuun täältä.

 

Mitä kuuluu salibandylle 2020

Koronavirus on vaikuttanut myös salibandyyn. Uusimpana puheenaiheena puhuttaa koronaviruksen aiheuttamat peruutukset ja siirrot. Ehdottomasti merkittävin vaikutus on MM-kisojen siirtämisellä. Tosin lopulliset päätökset ovat vielä tekemättä. Naisten maajoukkueen maaottelutapahtuma peruttiin koronaviruksen takia. Ottelu oli alun perin suunniteltu pelattavaksi syyskuussa. Miesten joukkueen osalta Tshekissä pelattava turnaus peruttiin samasta syystä.

Leave a Reply