Ympäristöystävällinen täsmäviljely valloitti virtuaaliset maatilat

Ympäristöystävällinen täsmäviljely valloitti virtuaaliset maatilat

Suosittu Farming Simulator 22 -peli laajeni täsmäviljelyyn uudella ilmaisella lisälaajennuksella. Vuonna 2020 John Deere -yhtiön aloittama ja Euroopan teknologiainstituutin rahoittama projekti on saapunut osaksi peliä nyt julkaistun lisäosan myötä.

Täsmäviljelyyn erikoistuva laajennusosa tarjoaa pelaajille mahdollisuuden ottaa maaperänäytteitä, joiden perusteella kullekin maaperälle voidaan valita omanlaisensa lannoitus. Tämä on sekä entistä ympäristöystävällisempää että myös kustannustehokkaampaa maatilalle. Seurauksena on entistä terveempi ja tuottavampi maatila.

Mikäli pelaaja ei halua tehdä maaperänäytteitä itse, niitä voidaan myös ostaa ulkopuolisilta toimijoilta. Tämä säästää aikaa, mutta vastaavasti maksaa rahaa. Kokonaisvaltaiset analyysit ja erilaiset maaperätyypit tekevät pelistä astetta monipuolisemman ja paremmin nykyaikaista viljelyä mallintavan pelikokemuksen.

Täsmäviljelyn ohella peliin on julkaistu tähän erikoistuneita työkoneita, kuten maaperänäytteiden ottamiseen tarkoitettu ISARIA Scout sekä tyyppipitoisuutta mittaavat ISARA PRO Active- ja PRO Compact -laitteet. Muita uutuuksia ovat rikkaruohoja vähentävä John Deere R732i sekä lannoituksessa auttavat John Deere Gator ja Kotte Garant PTR 30.000.

Lisäksi pelin päivitysversio 1.4 tuo mukanaan kaikkiaan seitsemän uutta konetta ja ajoneuvoa pelaajien käyttöön. Pelipäivitys on ilmainen ja se vaaditaan täsmäviljelyominaisuuden tuomiseksi osaksi peliä.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Leave a Reply