Vuoden 2023 EMEA International Leaguen joukkueet paljastettu!

Huhtikuussa Valorantin pääorganisaatiosta annettiin esimakua siitä, miltä VALORANT-esports näyttäisi vuonna 2023, kun esiteltiin kansainvälisiä liigoja, jotka tarjoavat ensiluokkaisen kilpailun maailman parhaiden pelaajien ja huipputason organisaatioiden välillä viikoittain.

Elokuussa Valorant laajensi tätä tiedolla siitä, miten alueellinen Challengers-taso kasvaisi ja antaisi paremmat mahdollisuudet nouseville lahjakkuuksille menestyä isommalla Valorant näyttämöllä. Tämä uusi järjestelmä avaisi myös väylän parhaille alueellisille joukkueille kilpailla omissa kansainvälisissä liigoissaan.

Tutustu tiimeihin!

Esittelyssä EMEA International Leagueen liittyvät joukkueet:

 • Vitality
 • Karmine Corp
 • Barreli
 • FUT Esports
 • Giants
 • Heretics
 • Koi
 • Natus Vincere
 • Fnatic
 • TeamLiquid

Vitality – vuonna 2013 perustettu Vitality on epäilemättä yksi kaikkien aikojen suurimmista ranskalaisista esports-organisaatioista, ja olemme innoissamme voidessamme toivottaa heidät tervetulleiksi Kansainväliseen liigaan! Heidän viimeisin menestyksensä tuli kotimaan tasolla, voittaen MAD Lionsin hallitsevassa 3-0-voitossa voittaakseen VALORANT Regional League 2022 France Revolution Stage 2:n. Pystyvätkö he toistamaan tämän menestyksen kansainvälisellä näyttämöllä?

Karmine Corp – huolimatta siitä, että organisaatio tuli VALORANTiin vasta 4 kuukautta sitten, KCorp on jo tehnyt jälkensä pelissä, ja sijoittunut 3.-4. sijalle VALORANT Regional League 2022 France Revolution Stage 2:ssa, häviten matkalla 3-2 vastassa olleelle Vitalitylle, joka eteni aina mestariksi saakka. He epäilemättä toivovat saavansa koston maistiainen Vitalitya vastaan heidän ensimmäisellä kaudellaan Kansainvälisessä liigassa sekä menestyksen löytäminen tässä upouudessa haasteessa! Vuonna 2020 perustettu KCorp on nopeasti kerännyt valtavan joukon faneja naurettavassa mittakaavassa, jotka epäilemättä tuovat kiehtovan kiihkeyden mihin tahansa täyttämäänsä stadioniin!

BBL – perustettu vain kaksi vuotta sitten heinäkuussa 2020, BBL on nopeasti tehnyt itsestään vakavan haastajan. He osoittivat, mistä heidät tehtiin vuonna 2020, lunastamalla Ensimmäisen mahdollisuuden Türkiye-pokaalin. Viime vuonna he voittivat vakuuttavasti sekä VCT 2021 Türkiye Stage 1 Challengers 1:n että Stage 1 Challengers 2:n, ja toivovat voivansa kääntää menestyksensä kotimaisella tasolla Kansainvälisessä liigassa!

FUT Esports – FUT Esports astui ensimmäisen kerran esportsiin vuonna 2017, ja organisaatio on edennyt vahvuudesta toiseen organisaationa. Heidän viimeisin menestyksensä tulee voitosta VALORANT Regional League 2022 -finaalissa, jossa he pyyhkäisivät käänteisesti kansainvälisen liigan 2023 jäsenet Vitalityn viedäkseen pokaalin kotiin. Viime vuonna nähtiin 3-0-pyyhkäisy Türkiye-joukkuetta BBL:ää vastaan VCT 2021 Türkiye Stage 1 Mastersin finaalissa, mikä varmasti teki FUT Esportsista Türkiye-joukkueen, joka voi ottaa voiton ensi vuonna, ellei BBL löydä tapaa kilpailla viimeaikaisen menestyksensä kanssa!

Giants – perustettu vuonna 2008, Giants on Esportsin kolossi! Koska menestystä on tulut ja joukkue on kaikkien aikojen espanjalainen organisaatio, se on Giantsille toinen luonto. Joukkue oli lähellä kansainvälistä menestystä viime vuonna ennen tappiota 3-1 Team Liquidin toimesta VCT 2021 Europe Stage 3 Challengers 2:ssa. Pystyvätkö he voittamaan viimeisen esteen ensi vuonna?

Heretics – liityttyämme äskettäin LEC: hen olemme iloisia voidessamme toivottaa tervetulleeksi myös Hereticsin Kansainväliseen liigaan! Vuonna 2016 perustettu on yksi Espanjan suosituimmista organisaatioista ja tunnettu nimi taktisissa ampujapeleissä Suosittu striimaaja David Cánovas “TheGrefg” Martinez on yksi omistajista perustaja Jorge “Goorgo” Orejudon rinnalla. Vuonna 2020 Heretics teki melkoisen suosituksen First Strike Europessa ja voitti G2:n ja Liquidin matkalla pokaaliin. Viime vuonna he pääsivät VCT 2021 Europe Stage 1 Mastersin suuriin finaaleihin häviten Acendille 3-2 sarjassa, jossa pelattiin 114 kierrosta!

KOI – Espanjalaisen pyöräilijän ja striimaajan Ibai “Ibai” Llanos Garatean ja ammattilaisjalkapalloilija Gerard Piquén perustama- viime vuoden jälkeen KOI on nopeasti jättänyt jälkensä. Ibain ja Hereticsin TheGrefg ovat kohdanneet säännöllisesti haasteita streameissaan, mutta miten heidän joukkueensa pärjäävät haastamaan toisiaan? KOI:n lista koostuu tällä hetkellä nuorista lahjakkuuksista ja kokeneista mielistä, jotka toivovat voivansa vaikuttaa välittömästi hyppyynsä kansainväliseen liigaan!

Natus Vincere – perustettu vuonna 2009, NAVI on kotitalouden nimi Esportsissa. Ensimmäisen kerran astuessamme VALORANTiin hieman yli vuosi sitten, tiedämme, että NAVI on täällä menestyäkseen (heidän nimensä on latinaksi “Born to Win” syystä), ja odotamme innolla, kuinka NaVi pärjää Valorantissa.

Fnatic – esports-organisaatio lähes kahden vuosikymmenen ajan, Fnatic on heti tunnistettavissa. He voittivat ensimmäisen League of Legends -maailmanmestaruuden vuonna 2013 ja ovat kokeneet lukuisia menestyksiä joukkueissaan. Vain 3 kuukautta sitten he vaativat voittoa VCT 2022 EMEA Stage 2 Challengers -tapahtumassa ja toivovat näkevänsä näiden tulosten jatkuvan Kansainvälisessä liigassa 2023!

Team Liquid – jo vuonna 2000 perustetusta Team Liquidista on tullut synonyymi jokaiselle esports-tittelille, jossa se on kilpaillut, ja sama pätee VALORANTiin. Voittamalla VCT 2021 Europe Stage 3 Challengers 2:n, mutta ei löytänyt menestystä tänä vuonna, Liquid pyrkii palaamaan voittojen tielle vuonna 2023!

Mitä joukkueista etsittiin?

Uusista VCT-kumppaneistamme etsittiin kolmea asiaa:

 • Organisaatiot, jotka jakavat arvot asettaa fanit aina etusijalle, juhlivat monimuotoista Valorant yhteisöä ja ovat sitoutuneet tukemaan ammattilaisia
 • Organisaatiot, jotka ovat luoneet vahvan yhteyden faneihin kiinnostavan sisällön, vakuuttavan brändin ja jännittävän listan avulla
 • Organisaatiot, jotka rakentavat pitkällä aikavälillä keskittyen kestävyyteen

Joukkueiden valinnassa keskityttiin enemmän tulevaisuuden mahdollisuuksiin kuin pelkästään organisaatioiden menneisiiin saavutuksiin. Tavoitteena on luoda entistä houkuttelevampaa Valorant sisältöä VCT faneille tulevaisuudessa.

Vuosi 2023 käynnistyy räjähdyksellä Challengers Split 1:n ja VCT:n historian suurimman kansainvälisen turnauksen alkaessa, joten valmistaudu kaikkeen toimintaan – et halua missata tätä!


Muista seurata @VALORANTESPORTS Twitterissä kaikesta VCT 2023: sta ja seurata @VALLEAGUE_EMEA kaikesta haastajista!


Muuta luettava muualta

Esittelyssä: Apple iPhone 11

Apple iPhone 13 Pro. Kaikkien aikojen isoin ammattitason kamerajärjestelmän päivitys. Super Retina XDR ‐näyttö ProMotionilla reagoi nopeammin ja herkemmin. Salamannopea A15 Bionic ‐siru. Supernopea 5G. Kestävä rakenne ja huima parannus akunkestossa. Applen iPhone 13 Pro puhelimessa on Ammattitason kamerajärjestelmässä on uudet 12 MP:n tele‐, laajakulma‐ ja ultralaajakulmakamerat, LiDAR-skanneri, 6x optinen zoomausalue, makrokuvaus, valokuvatyylit, ProRes-video, sekä 4K Dolby Vision HDR ‐kuvaus. Tutustu dna puhelimet aiheeseen, jos löydät itsellesi sopivan puhelimen. Suosittelemme tutustumaan samsung a12 puhelimeen.

Leave a Reply