Valorant Champions kiertueelle uusi rakenne

Pelijulkaisija Riot Games on julkaissut merkittävän päivityksen VALORANT Champions Tour – ekosysteemistä vuodelle 2023 ja sen jälkeen.

Ilmoitukset sisältävät uudistetun “Challengers”-rakenteen, jonka avulla voittajajoukkueet voivat päästä VALORANTin kansainvälisiin liigoihin. Alun perin Challengers oli termi, jota käytettiin VCT-tapahtumista, jotka antoivat pätevyyden “Masters” -tapahtumiin.

Challenger-ekosysteemi jaetaan kolmeen erilliseen alueeseen : Amerikkaan, EMEA-alueeseen ja Tyynenmeren alueeseen. Joukkueet kilpailevat alueellisissa Challenger-tapahtumissa päästäkseen Challengers Ascensioniin, ja Challengers Ascensionin kolme voittajaa ansaitsevat kahden vuoden ylennyksen omien alueidensa kansainväliseen liigaan.

Nousijajoukkueet voivat päästä VCT:n globaaleihin tapahtumiin sekä saada “samanlaisia” etuja, joita tarjotaan liigan kumppaniorganisaatioille. Riot Games on aiemmin paljastanut, että kumppanitiimit saavat taloudellista tukea VCT:ltä vuosittaisen stipendin muodossa ja mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä pelin sisäisten aktivointien ja tuotteiden parissa.

Tämän ylennysjärjestelmän seurauksena Riot Games on myös vahvistanut, että sen kansainväliset liigat laajenevat yhdellä joukkueella joka vuosi vuoteen 2027 asti, yhteensä 14 organisaatiota.

Mielenkiintoista on, että kun organisaation kaksivuotinen ylennys on saatu päätökseen, joukkue palaa Challenger-ekosysteemiin ja joutuu yrittämään karsiutua uudelleen seuraavalla kaudella.

Valorant kumppanuusjoukkueet

VCT:n promootiosuunnitelma on myös näennäisesti vahvistanut, että kaikki kolme kansainvälistä liigaa Amerikka, EMEA ja Pacific aloittavat 10 kumppanijoukkueella.

Riot Games ei ole vielä vahvistanut, mitkä organisaatiot on valittu VCT:n uudistetun kilpailurakenteen mukaan. Useat esports-uutiskanavat ovat kuitenkin spekuloineet, mitkä joukkueet voivat olla mukana kilpailuissa sekä EMEA-alueella että  Amerikassa. Dot Esports on raportoinut, että VCT 2023 -kauden on määrä alkaa helmikuussa.

Riot Gamesin mukaan Challenger-rakenteessa on yhteensä 21 alueellista rataa Amerikan, APACin ja EMEA-alueen alueilla. Haastajaliigojen odotetaan tarjoavan “järjestettyjä kilpailuja”, jotka alkavat avoimilla karsinnoilla ja nostavat parhaat joukkueet kahteen jakoon usean viikon runkosarjapelissä.

Yksityiskohtia alueellisista tavoista, kuten siitä, hyödynnetäänkö Riot Gamesissa kolmannen osapuolen turnausjärjestäjiä, ei ole paljastettu. Heinäkuussa Riot julkisti suuren uuden etälähetysstudion , jonka avulla se voi tuottaa jopa kuusi tapahtumaa samanaikaisesti.

VALORANT Champions Tour päättää kautensa 2022 tulevalla VALORANT Champions 2022 -tapahtumalla Istanbulissa, Turkissa syyskuussa.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Samsung XCover 5 – älypuhelin joka kestää haasteet

Samsung XCover 5 on älypuhelin, joka on suunniteltu kestämään haasteita. Laite on suojattu pölyn- ja vedenkestävällä kotelolla, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ihmisille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä ja alttiina sääolosuhteille.

Tutustu Samsung Galaxy S21 Ultraan – huippuluokan älypuhelin

Samsung Galaxy S21 Ultra on yksi markkinoiden kehittyneimmistä älypuhelimista. Se tarjoaa huippuluokan teknologian, kuten 5G-yhteyden, tehokkaan suorittimen ja erinomaisen kameran. Lisäksi sen suuri ja tarkka näyttö tekee siitä erinomaisen valinnan videoiden katseluun ja pelaamiseen. Kaiken kaikkiaan Samsung Galaxy S21 Ultra on erinomainen valinta vaativille käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen kokemuksen älypuhelimeltaan.

Koe kaupunki uudella tavalla – vuokraa sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta vuokraus on nopeasti kasvava trendi kaupungeissa ympäri maailman. Se tarjoaa helpon ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa, ilman tarvetta omistaa omaa ajoneuvoa. Sähköpotkulaudat ovat myös erittäin käteviä lyhyiden matkojen tekemiseen ja niitä voi helposti vuokrata monilta eri yrityksiltä. Vuokraamalla sähköpotkulaudan voit kokea kaupungin uudella tavalla, välttää ruuhkia ja nauttia liikkumisesta vaivattomasti.

Maamme laulu – kansallishymni joka yhdistää suomalaisia

Maamme laulu on Suomen kansallislaulu ja yksi maamme merkittävimmistä kulttuuriperinnöistä. Sen sanoitukset ovat syvällisiä ja kauniita, ja ne kertovat Suomen luonnosta ja historiasta. Maamme laulu yhdistää suomalaisia eri puolilta maata ja on tärkeä symboli kansallisen yhtenäisyyden kannalta. Sitä lauletaan juhlapäivinä, koulujen tilaisuuksissa ja monissa muissa tilanteissa, joissa halutaan juhlistaa suomalaisuutta. Maamme laulu on osa Suomen historiaa ja kulttuuria, ja se jatkaa elämäänsä tärkeänä osana suomalaista identiteettiä.

Leave a Reply