Riot Games kertoi seuraavien VALORANT turnausten sijainnit

Pelinkehittäjä ja esports-yritys Riot Games on paljastanut, että Kööpenhamina ja Istanbul ovat VALORANTin jäljellä olevien kansainvälisten tapahtumien isäntä vuoden 2022 VALORANT Champions Tour (VCT) -kiertueella.

Kauden toinen Masters-tapahtuma järjestetään Kööpenhaminassa, Tanskassa heinäkuussa 2022. Samaan aikaan VCT:n viimeinen kansainvälinen tapahtuma pelataan Istanbulissa Turkissa syyskuussa.

VALORANT Masters Copenhagenissa on 12 joukkuetta, ja se järjestetään Kööpenhaminassa ensimmäistä kertaa koskaan. Istanbulin kauden finaalissa on mukana 16 joukkuetta; joista kymmenen pääsee jatkoon runkosarjan aikana. Riot Gamesin Last Chance -karsintojen kautta elokuussa saapuu kuusi muuta joukkuetta.

Riot Games jakoi yksityiskohtia julkaisun kautta: “Tavoitteenamme on nähdä suurimmat kansainväliset tapahtumamme pelattavan live-yleisön edessä, ja molemmat näistä kaupungeista tarjosivat selkeät polut tähän tavoitteeseen ja tarjoavat samalla parhaan mahdollisen takuun siitä, että kaikki pätevät joukkueet voivat osallistua turvallisesti ja kilpailla.

“Olemme innoissamme voidessamme kertoa näiden kahden tapahtuman alustavat yksityiskohdat ja annamme lisätietoja tulevina viikkoina.”

Suomalaisia Valorant uutisia

CS:GO tähti ja nykyään Team Liquid joukkueessa pelaava Elias “Jamppi” Olkkonen paljasti Twitch kanavallaan olevansa 100% varmuudella tulossa takaisin CS:GO pelin pariin. Valorant tarjosi Jampille hyvän väliajan tutkia omaa pelaamistaan ja miettiä tulevaisuutta, joka nyt tuntuu selvältä. Jamppi kertoi paluun tapahtuvan kuitenkin vasta tämän vuoden Valorant Champions 2022 turnauksen jälkeen eli lokakussa 2022.

Leave a Reply