VALORANT-pelaajat ovat vakuuttuneita pelin seuraava kartan sijoittuvan suureen Yhdysvaltain kaupunkiin

Viimeisen vuoden aikana VALORANT-pelin karttavalikoimaan tehdyt uudet lisäykset ovat pakottaneet Riot Gamesin toteuttamaan kiertävän karttavalikoiman, mutta pelaajat uskovat löytäneensä trendin, joka on auttanut heitä ennustamaan, missä uusin kartta sijaitsee.

Salaisuus piilee Episode Seven, Act One -taistelupassin palkinnoissa, tarkemmin sanottuna pelaajakorteissa, joita pelaajat voivat ansaita kehittämällä passiaan. Yksi näistä korteista viittaa siihen, että seuraava kartta voisi viedä meidät tulevan VALORANT Champions 2023 -tapahtuman kohteeseen, Los Angelesin kaupunkiin.

Los Angeles?

Kortti, nimeltään Golden Hour, näyttää aurinkoisen, palmupuiden reunustaman kadun, jossa on taloja, jotka näyttävät olevan samankaltaisia kuin Kaliforniassa erittäin suosittu Mission Revival -arkkitehtuurityyli. Talojen yläpuolella olevalla kukkulalla on rakennus, joka voisi olla innoittunut ikonisesta Griffith-observatoriosta, joka katsoo yli Los Angelesin keskustan. Kadulla on myös katukauppias, mutta on liian vaikea selvittää, mitä myydään.

Tätä korttia pidetään tulevan kartan esikatseluna, koska Riot on aiemmin julkaissut tulevien karttojen esikatselut pelaajakortteina. Pearl julkaistiin Episode Five:n alussa, mutta Episode Four, Act Three -passissa pelaajakortti nimeltä Yellows On Rails viittasi vedenalaiseen kaupunkiin, johon Pearl kuuluu. Tämän jälkeen Lotus vihjattiin samalla tavalla Astral Conduit -pelaajakortin kautta.

Paitsi että he seuraavat taistelupassin pelaajakorttien trendiä, VALORANT-pelaajat ovat huomauttaneet, että useat Riotin työntekijät ovat luvanneet lisäsisältöä, joka julkaistaan, kun peli siirtyy Los Angelesiin vuoden 2023 lopun Champions-esports-tapahtumaan, ja osa siitä liittyy todennäköisesti tapahtuman sijaintiin. Fanien on todennäköisesti odotettava elokuuhun saakka saadakseen tietää jotain konkreettisempaa.

Leave a Reply