Toimintapeli Far Cry 6 laajenee televisiosta tutuilla teemoilla ja ikonisilla pahishahmoilla

Avoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry 6 kertoo sissitaistelija Danin kamppailusta diktatuuria ja sotilasvetoista yksinvaltiutta vastaan. Pelin päätarina sivutehtävineen tarjoaa tekemistä lukemattomiksi tunneiksi mukaansatempaavien sivuhahmojen myötävaikutuksella toinen toistaan kauniimmissa maisemissa.

Peliin on tarjolla myös julkaisun jälkeistä lisäsisältöä, joka tuo pelattavaa päätarinan ulkopuolelta ja mukanaan sekä uusia että entuudestaan tuttuja pelihahmoja. Lisäsisältö on jaettu kolmeen erilliseen laajennusosaan sekä näiden ohella koettaviin yksittäisiin sivutehtäväkokonaisuuksiin. Pelin kausikortti sisältää kaikki laajennusosat, jonka lisäksi pelin ilmaiset päivitykset ovat kaikille saatavana.

Kausikortin kolme lisäosaa esittelevät Far Cry -pelisarjan aiemmista osista tutut pääpahikset omilla taustatarinoillaan. Nämä roguelite-pelityypin mukaiset taustoitukset asettavat pelaajan selviytymistaisteluun, jossa pelaaja aloittaa kokemuksensa pelkän pistoolin varassa. Edistymisen myötä varusteet ja taidot paranevat, eikä edes kuolema pysäytä tarinan etenemistä tai hahmon kehittymistä. Jokainen pahishahmo tekee paluunsa alkuperäisen ääninäyttelijän tekemänä, mikä korostaa ikonista paluuta upealla tavalla.

Lisäosista ensimmäinen, Episode 1: “Vaas: Insanity” tuo mukanaan Far Cry 3 -pelin Vaas Montenegron mielipuolisen persoonallisuuden. Suositun Vaasin taustatarina koetaan marraskuussa 2021. Toisena on vuorossa Far Cry 4 -pelin snobihahmo Pagan Min, jonka pakkomielteinen hallinnan tarve saa oman tarinansa tammikuussa 2022 jaksossa Episode 2: “Pagan: Control”. Maaliskuussa pahiskolmikon tarina päättyy, kun vuorossa on uskonnollinen johtohahmo Joseph Seed omassa Episode 3: “Joseph: Collapse” -jaksossaan.

Näiden lisäksi kausikortin omistajat saavat Far Cry 3: Blood Dragon -toimintapelin. Pc-tietokoneille tämä tarjotaan vuoden 2013 alkuperäisversiona ja Stadia- sekä konsolipelaajille uusittuna Far Cry 3 Blood Dragon: Classic Edition -versiona. Samalla pelaajat saavat käyttöönsä seitsemän Blood Dragon -varustetta, jotka toimivat myös Far Cry 6 -tarinapelissä. Varustepaketti koostuu aseista, lemmikistä, kulkuneuvosta ja erilaisista tarvikkeista.

Kausikorttisisällön lisäksi Far Cry 6 päivittyy viikoittaisilla sivutehtävillä, jotka suorittamalla pelaaja saa käyttöönsä erilaisia varusteita. Nämä tehtävät koostuvat erilaisten vihollishahmojen jäljittämisestä ja eliminoimisesta. Näiden ohella luvassa on kuusi erilaista erikoisoperaatioita, jotka esittelevät uudenlaisia pelimekaniikoita. Näistä kaksi ensimmäistä julkaistaan pelijulkaisun yhteydessä ja loput neljä myöhemmin julkaisun jälkeen.

Vaikuttavan pelikokonaisuuden viimeistelee kolme elokuvista ja televisiosta tuttua populaarikulttuurin tehtäväkokonaisuutta. Näitä ovat elokuvatähti Danny Trejon tähdittämä pelilaajennus, jossa Dani ja Danny yhdessä antavat pahiksille kuumaa kyytiä. Mukana menossa nähdään Trejon kuuluisa machete-viidakkoveitsi! Toisena elokuvaviittauksena Rambo-elokuvia matkiva fanihahmo tuo yhden miehen armeijan taisteluun pahiksia ja roistoja vastaan. Luvassa on Stallonen toimintaklassikoille kunniaa tekevä toimintapaketti. Kolmas tehtäväkokonaisuus on Stranger Things -televisiosarjan kanssa yhteistyössä tehty laajennus, joka vie pelin tapahtumia astetta oudompaan suuntaan. Luvassa on tv-sarjan mukaisia kummallisuuksia ja jännittäviä tilanteita tämän maailman tuolta puolen.

Avoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan. Pelimaailma on monipuolinen ja tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä. Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy sopeutua erilaisiin ympäristöihin sekä värvätä itselleen joukkoja. Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita.  Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Boys).

Far Cry 6 julkaistaan 7. lokakuuta 2021 sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluihin.

Katso esittelyvideo alta


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Leave a Reply