Dupreeh selittää, miksi hän ei voi olla IGL CS2:ssa

CS:GO:n eniten palkittu ammattilaispelaaja dupreeh ei ole kiinnostunut seuraamaan muiden Tanskan huippupelaajien jalanjälkiä ja ryhtymään pelinjohtajaksi, mikä on yleinen siirtymä veteraaneille. Voisi väittää, että kuka tahansa, joka on voittanut viisi CS:GO Majoria kuten dupreeh, on tarpeeksi älykäs ollakseen omistautunut pelinjohtaja. Mutta tanskalaisen mukaan hän ei ole paras valinta IGL-rooliin.

“Luulen, että olen liian tyhmä toimiakseni pelinjohtajana”, dupreeh sanoi haastattelussa HLTV:n podcastissa 23. elokuuta. “Pelinjohtajan rooli ei ole koskaan ollut vahvuuteni Counter-Strikessa, joten en usko, että se olisi viisas valinta minulle.” Tanskalainen on 30-vuotias ja on toiminut suurimman osan urastaan ensimmäisenä hyökkääjänä, mikä on rooli, joka vaatii teräviä mekaanisia taitoja. IGL-roolin ottaminen usein pidentää pelaajan uraa, koska kapteenin ei yleensä tarvitse tehdä monia tappoja ja hän keskittyy enemmän muiden neljän pelaajan loistamiseen.

Vaikka tanskalainen ei halua siirtyä IGL:ksi, hän kertoi HLTV:lle haluavansa pelata CS2:ta ammattimaisesti ja että isäksi tuleminen ei ole vaikuttanut hänen suunnitelmiinsa niin kuin yhteisö luulee. “En tunne olevani valmis”, dupreeh sanoi. “Rehellisesti sanottuna olen todella koukussa koko prosessiin työskennellä tiimin kanssa, jatkaa paremmaksi tulemista, nostaa palkintoja ja kilpailla ollakseen paras. Monet ihmiset tuntuvat ajattelevan, että kun täytät 30 ja saat lapsen, ei ole ehdottomasti tilaa pelata Counter-Strikea, ja se ei todellakaan pidä paikkaansa.”

Dupreeh on tällä hetkellä vaikeassa tilanteessa, sillä hänet siirrettiin Vitalityn penkille kesäkuussa, kuukausi sen jälkeen kun hän auttoi Vitalitya voittamaan BLAST Paris Majorin ja varmistamaan viidennen Major-palkintonsa, tehdäkseen tilaa nuoren tähden Shahar “flameZ” Shushanin saapumiselle.

“dupreeh”

“dupreeh”, jonka oikea nimi on Peter Rasmussen, on tanskalainen ammattilainen “Counter-Strike: Global Offensive” (CS:GO) -pelaaja. Hän on tunnettu pitkäaikaisesta jäsenyydestään Astralis-joukkueessa, joka on yksi maailman menestyneimmistä CS:GO-joukkueista. Dupreehin ura on ollut merkittävä, ja hän on voittanut useita suuria turnauksia, mukaan lukien useita Major-turnauksia, Astraliksen kanssa. Hän on pelannut useita rooleja joukkueessaan, mutta on tunnettu erityisesti “entry fragger” -roolistaan.

Astralis

Astralis on yksi menestyneimmistä “Counter-Strike: Global Offensive” (CS:GO) -joukkueista maailmassa. Tässä on joitakin heidän saavutuksistaan:

  • He ovat voittaneet eniten CS:GO Majors -turnauksia historiassa, yhteensä neljä: ELEAGUE Atlanta 2017, FACEIT London 2018, IEM Katowice 2019 ja StarLadder Berlin 2019.
  • Astralis oli ensimmäinen CS:GO-joukkue, joka voitti kolme peräkkäistä major-turnausta ja ensimmäinen joukkue, joka saavutti yhteensä neljä major-voittoa.
  • Joukkue on tunnettu vahvasta yhteistyöstään ja innovatiivisista pelistrategioistaan, jotka ovat asettaneet standardin CS:GO-esportsille.

Lisäksi Astralis on ollut merkittävässä asemassa Tanskan ja koko maailman esports-skeneissä, ja heidän menestyksensä on tuonut heille laajan fanikunnan sekä tunnustusta esports-yhteisössä.

Leave a Reply