cs2

Dupreehin uusi CS2 joukkue selvinnyt

CS:GO-legenda dupreeh otti Twitterissä voimakkaasti kantaa vuotouutisiin, jotka ovat täyttäneet uutisvirtaa viime viikon aikana, ja samalla käytännössä vahvisti, mihin joukkueeseen hän liittyy CS2:ssa.

Uskotaan, että tämä on viimeinen CS:GO:n siirtosesonki, ja se osoittautuu varsin intensiiviseksi. Joitain siirtoja on vahvistettu ja monia muita huhutaan olevan pian päätöksessä, ja jopa yleensä rauhalliset pelaajat ovat joutuneet vaikuttuneiksi tiedon nopeasta tulvasta.

26. kesäkuuta, viisinkertainen CS:GO Major -mestari dupreeh on keskeinen hahmo, jonka ympärille TSM suunnittelee rakentavansa kokoonpanonsa loistokkaaseen CS2:n paluuseen. Tanskalainen supertähti julkaisi pian tämän jälkeen twiitin, joka vahvistaa voimakkaasti tämän raportin.

Twiitissään dupreeh ilmaisee pettymyksensä CS:GO-skeneen “epäammattimaisesta” käyttäytymisestä. Hän jatkaa sanomalla, että “absurdin suuri määrä vuotoja” johtuu siitä, että “ihmiset eivät voi pitää suutaan kiinni ja säilyttää asioita edes hieman luottamuksellisina”.

Vaikka vastaukset tähän twiittiin edustavat mielenkiintoista keskustelua esport-uutisoinnin ja journalismin mekanismeista kokonaisuudessaan, dupreehin lausunnosta voi päätellä enemmän kuin vain hänen näkemyksensä alasta.

Tämä viesti tulee välittömästi sen jälkeen, kun media alkoi raportoida joukoittain, että dupreeh on TSM:n pääkohde CS2:ssa. Huomattavasti pelaaja ei tuomitse raportteja tai toimittajia, vaan henkilöitä, jotka vuotavat tietoja lehdistölle. Dupreehin vihan kohde on vahva merkki siitä, että raportit hänen liittymisestään TSM:ään ovat todellakin totta.

Emme voi väittää, että sopimus on tehty, ennen kuin virallinen ilmoitus on tehty, mutta dupreehin kommenttien jälkeen hänen siirtonsa TSM:ään nousi välittömästi vahvimmin toistaiseksi vahvistamattomien vuotojen joukossa. Samaa ei voi sanoa TSM:n muista raportoiduista kohteista, syrsoNista ja JACKZ:sta, mutta periaate on, että jos yksi dominopalikka kaatuu, muut todennäköisesti seuraavat perässä.

TSM olisi nostalgian herättävä nimi nähdä CS2-esportsissa, etenkin jos dupreeh on mukana. Pelaajalla ja organisaatiolla on historia yhdessä, sillä TSM oli viimeinen joukkue, jossa dupreeh ja hänen joukkuetoverinsa pelasivat ennen kuin heistä tuli Astralisin CS:GO-joukkueen perustajajäseniä vuonna 2016.

Kuka on Peter “dupreeh” Rasmussen?

Peter “dupreeh” Rasmussen on tanskalainen ammattilainen CS:GO-pelaaja. Hän on tunnettu viisinkertaisena CS:GO Major -mestari joukkueessa Astralis. Dupreeh on pelannut Astralisissa vuodesta 2016 lähtien ja on ollut tärkeä osa joukkuetta sen menestyksen aikana. Hän on tunnettu taitavasta pelaamisestaan ja kyvystään suoriutua paineen alla. Dupreeh on myös arvostettu yhteisön jäsen ja on saanut paljon tunnustusta CS:GO-yhteisössä.

Leave a Reply