Cloud9 lisää 2 NAVI:n CS:GO-pelaajaa muodostaen supertiimin CS2:lle

Cloud9 on uudistanut CS:GO-joukkueensa lisäämällä entiset Natus Vinceren tähdet electroNicin ja Perfecton tänään vuoden 2023 toiselle puoliskolle ja erityisesti CS2:n julkaisua varten. ElectroNic ja Perfecto ottavat paikat pelinjohtaja Vladislav “nafany” Gorshkovilta ja rifler Timur “buster” Tulepovilta C9:n aloituskokoonpanossa. Tämä päättää nafanyn pitkän jakson sh1ron ja Ax1Len kanssa, sillä hän on pelannut heidän kanssaan Gambit Youngster’s -projektista lähtien vuodesta 2019.

Toisaalta Buster on pelannut C9:ssä tammikuusta 2023 lähtien, kun hän korvasi Timofey “interz” Yakushinin. Kazakstanilaisella riflerilla ei ollut paljon aikaa todistaa arvonsa, mutta hän auttoi heitä voittamaan toisen tason turnauksen Brazy Party toukokuussa ja sijoittumaan toiseksi ESL Pro League -kauden 17:ssa maaliskuussa. Useimmat fanit muistavat kuitenkin, että C9 jäi ensimmäisen kerran ilman Majoria tämän venäläisen kokoonpanon kanssa busterin lisäämisen jälkeen. ElectroNic ja Perfecto ovat jättäneet NAVI:n legendaarisen jakson jälkeen Ukrainan organisaatiossa. He olivat osa NAVI:n parasta aikaa CS:GO:ssa, joka tapahtui vuonna 2021. Tuona vuonna NAVI voitti useita ensimmäisen tason turnauksia, kuten BLAST Premier Global Finalin tammikuussa 2021, IEM Colognen heinäkuussa 2021, ESL Pro League -kauden 14 ja Intel Grand Slamin syyskuussa 2021, ja tärkeimpänä PGL Stockholm Majorin marraskuussa 2021. Mutta vuodet 2022 ja 2023 eivät olleet tuottavia NAVI:lle mestaruusten suhteen. Venäjän hyökkäyksen seuraukset Ukrainaan helmikuussa 2022 ja Boombl4:n lähtö toukokuussa 2022 vaikuttivat suuresti NAVI:n projektiin. ElectroNicista tuli pelinjohtaja kesäkuussa 2022 ja hän johti NAVI:a vain yhteen turnausvoittoon, BLAST Premier Spring Finaliin samana kuukautena.

Teoriassa electroNic johtaa joukkuetta, joka on parempi kuin NAVI, sillä sh1ro ja Ax1Le nimettiin maailman kolmanneksi ja neljänneksi parhaiksi pelaajiksi vuonna 2022 HLTV:n mukaan. Perfecto puolestaan saa pelata tukiroolissaan ja auttaa neljää mekaanisesti lahjakasta pelaajaa loistamaan.

Uusi C9-kokoonpano debytoi IEM Colognessa, joka järjestetään 25. heinäkuuta – 6. elokuuta ja se saattaa olla ensimmäinen CS2-turnaus tai viimeinen ensimmäisen tason turnaus CS:GO:ssa.

Denis “electroNic” Sharipov 

Denis “electroNic” Sharipov on venäläinen e-urheilija, joka on erikoistunut Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) -peliin. Hän on tunnettu erityisesti ajastaan Natus Vincere (Na’Vi) -joukkueessa, jossa hän pelasi yhdessä muiden huippupelaajien kanssa ja saavutti useita merkittäviä turnausvoittoja.

ElectroNic on tunnettu erityisesti taidoistaan riflerina (kivääripelaajana) ja hänen kyvystään suoriutua hyvin paineen alla. Hän on myös tunnustettu strategisesta pelityylistään ja kyvystään tehdä nopeita päätöksiä pelin aikana.

Ilya “Perfecto” Zalutskiy

Ilya “Perfecto” Zalutskiy on venäläinen e-urheilija, joka on erikoistunut Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) -peliin. Hän on tunnettu erityisesti ajastaan Natus Vincere (Na’Vi) -joukkueessa, jossa hän pelasi yhdessä muiden huippupelaajien kanssa ja saavutti useita merkittäviä turnausvoittoja.

Perfecto on tunnettu erityisesti taidoistaan riflerina (kivääripelaajana) ja hänen kyvystään suoriutua hyvin paineen alla. Hän on myös tunnustettu strategisesta pelityylistään ja kyvystään tehdä nopeita päätöksiä pelin aikana. Perfecto ei halua, että häntä kutsutaan venäläiseksi, Venäjän Ukrainaan hyökkäämisen jälkeen. Hän on kuitenkin syntynyt Omskissa 24.11.1999

https://twitter.com/perfectocsgo/status/1674810073548222468

Leave a Reply